Inici Destacats ERC acusa el govern del Consell Comarcal d’haver posat ‘poca voluntat’ per...

ERC acusa el govern del Consell Comarcal d’haver posat ‘poca voluntat’ per mantenir l’escola de dansa

COMPARTIR

El grup comarcal d’ERC s’ha afegit a les reaccions al tancament, anunciat dilluns, de l’escola de dansa gestionada pel Consell Comarcal. Des d’ERC Anoia asseguren que “ha estat un error que el govern del Consell Comarcal, format per JxCat i PSC, hagin pres una decisió tan dràstica com tancar l’escola” i asseguren que “hi havia altres alternatives abans que tancar-la definitivament”. Segons els republicans aquesta mesura “és una privatització silenciosa” i expliquen que “l’educació pública, sigui en el format que sigui, ha de ser una aposta decidida dels governs” i, en aquest sentit, “ens queda clar que el govern del Consell Comarcal no han esgotat totes les possibilitats que tenia per poder seguir mantenint aquesta aposta per a la ciutadania de la comarca”.

Des d’Esquerra Anoia asseguren que “atès que l’espai actual presentava problemes, es podien buscar altres espais” i que “amb voluntat política això s’hagués pogut fer”. Els republicans expliquen que “ja vam plantejar, en l’anterior mandat, una proposta de descentralització de l’escola que ara podria haver estat valorada i duta a terme. La proposta consistia a establir, amb la col·laboració de 3-4 municipis de la comarca, diferents aules de dansa, on l’espai aniria a càrrec dels ajuntaments i el personal a càrrec del consell comarcal per tal de seguir garantint una oferta pública i de qualitat per als infants i les seves famílies”.

Finalment des d’ERC Anoia demanen “una rectificació” i reiteren la seva “predisposició” per buscar alternatives que garanteixin la continuïtat de l’escola de dansa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*