Inici Futbol Els equips del Futbol Sala Montbui tanquen una brillant temporada

Els equips del Futbol Sala Montbui tanquen una brillant temporada

COMPARTIR

L’equip més jove amb el que ha comptat el club aquesta temporada ha aconseguit col·locar-se entre els millors equips de Catalunya i a pocs punts d’obtenir l’accés a la fase final. Podem definir la temporada de l’equip benjamí com la millor des de que el club compta amb aquesta categoria.

L’AUTOREPARACIONES AGUSTIN Aleví dirigit per Paquito Roldán va aconseguír amb solvència el títol de 3a divisió aleví a falta de varies jornades per acabar el campionat. Aquest equip només a concedit una derrota i un empat al llarg de les 20 jornades de lliga, aconseguint unes xifres de record, 138 gols a favor y només 32 en contra. La temporada vinent militarà a 2a divisió aleví.

L’equip INSTAL·LACIONS SERGI ROBLES Juvenil finalitzarà el proper dijous la seva lliga a la segona posició de la taula classificatòria, un equip jove essent la majoria de jugadors el seu primer any en la categoria. Han tingut opcions d’aconseguir el títol de lliga fins les últimes jornades però finalment aconseguiran un meritori ascens a la 2a divisió juvenil.

El DIVEREVENT FS Montbui «B» campió de 3a divisió Catalana, no ha estat fins l’última jornada de lliga que l’equip ha pogut alçar-se amb el títol de lliga. Després de 22 jornades, l’equip dirigit per Sergio Velasco ha aconseguit ser el més regular de la categoria aconseguint una renta de sis punts envers el 2n classificat.

La plantilla l’han format: David Marchal, David Prat, Juan Luque, Paquito Roldán, Raúl Simon, Cristofer URI, David Soria, Toni Rol, Daniel Fernández, Javi Pérez, Dani Fernández «Kika», Adri Montes. I la ajuda dels jugadors del juvenil: Manu del Moral, Iván Loarte, Yassine, Adrian Alcoba, Alex Merino y Nicolás Lozano.

Staff tècnic: Sergio Velasco, Ángel Roldán, Manu del Moral y Fran Rol.

El VPR REFRIGERACIÓ FS Montbui “A” no ha pogut mantenir la Divisió d’Honor, màxima categoria del futbol sala català. No ha estat una temporada fàcil per als homes que ha entrenat Aleix Alamillo, tot i així han estat lluitant per salvar la categoria fins les darreres jornades de lliga.

Aquesta temporada serà recordada com una de les millors per les categories de la base montbuienca, aconseguint 2 títols de lliga, 3 asecensos de categoria i la classificació per al Campionat de Catalunya de l’equip benjamí. Tots aquests resultats son el fruit del treball i dedicació de jugadors, entrenadors, pares, mares i patrocinadors.

Amb aquest resultats es tanca una temporada molt positiva per al FS Montbui essent el descens del Sènior A a 1a Catalana com a única nota negativa de la temporada 2017/2018.

FER UN COMENTARI

*