Inici Destacats Els equips d’OK Lliga i el Fem17 de l’Igualada Femení HCP fan...

Els equips d’OK Lliga i el Fem17 de l’Igualada Femení HCP fan una estada de pretemporada a La Seu d’Urgell

COMPARTIR

Jugadores i cos tècnic de l’equip d’OK Lliga Femenina i del FEM17 de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins van realitzar el passat cap de setmana una estada de pretemporada de tres dies a La Seu d’Urgell (Alt Urgell). Les igualadines van realitzar diferents sessions de treball físic, entrenament tècnic i tàctic a pista i les noies d’OK Lliga Femenina, entrenades per Carles Marín, van disputar un partit amistós de pretemporada davant el conjunt juvenil del CH Cadí, amb resultat final d’empat a un gol.

L’estada a La Seu d’Urgell s’emmarca en la voluntat i necessitat de potenciar el treball físic, tècnic i tàctic per afrontar amb garanties la temporada 2021-2022. Divendres passat l’expedició igualadina va arribar fins a La Seu. A continuació van realitzar un entrenament a pista, i, després de dinar, van anar a visitar la fàbrica catalana d’estics Clyton, ubicada a la capital de l’Alt Urgell.

El dissabte al matí l’equip d’OK Lliga Femenina va realitzar una sessió de treball físic mentre que les noies del FEM17 realitzaven un entrenament a pista. El dissabte a la tarda, enmig d’una gran expectació, es va disputar el matx entre el CH Cadí juvenil i les jugadores del primer equip de l’Igualada Femení HCP. Va ser un matx on van tornar a tenir minuts les joves del planter Laura Crespo i Gina Balcells, i on també va poder disputar els seus primers minuts Aida Mas, una de les incorporacions que té enguany l’equip dirigit per Carles Marín. Partit vistós i amb bon ritme de les igualadines, que van acabar empatant a un gol, i mostrant bona adaptació a les dinàmiques i sistemes del nou entrenador.

Cal remarcar que les jugadores del FEM17 de l’Igualada Femení HCP van disputar, també dissabte, però abans del matx de les sèniors, un partit de preparació entre les diferents integrants de l’equip.

Diumenge passat va finalitzar l’estada amb una excursió, un dinar de tota l’expedició i el retorn fins a la capital de l’Anoia. Durant aquesta setmana les jugadores d’ambdós conjunts continuaran preparant futurs compromisos, especialment l’estrena a la Lliga Catalana, proper repte per a les noies que entrena Carles Marín.

FER UN COMENTARI

*