Inici Societat Els equipaments cívics d’Igualada organitzen una programació virtual i gratuïta de cursos...

Els equipaments cívics d’Igualada organitzen una programació virtual i gratuïta de cursos i tallers

COMPARTIR

Els equipaments cívics de l’Ajuntament d’Igualada organitzen una programació amb 76 cursos i tallers que, arran de l’episodi de Covid-19, es faran en línia i amb inscripció gratuïta. Les activitats que s’ofereixen són de temàtica diversa: entre fogons, cos i ment, embaràs i petita infància, idiomes, manualitat i artesania, noves tecnologies, formació i música i balls. Totes les activitats es realitzaran en format telemàtic: unes en directe, a través de la plataforma gratuïta Jitsi meet, i d’altres en format de classe gravada, a través del canal Youtube dels equipaments cívics, amb accés restringit als participants inscrits.

Les inscripcions es realitzaran del dijous 21 al dimecres 27 de maig, de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. (El cap de setmana no hi haurà inscripcions via telefònica.). Es podran formalitzar de dues maneres: de forma telefònica, trucant als telèfons 646989493, 680523366 i 938068101 (aquest últim només funcionarà en horari de matí), o a través d’Internet, a través de la pàgina de l’Ajuntament d’Igualada. Cal estar registrat prèviament a la pàgina de l’Ajuntament.

Tot i ser gratuïtes, es farà un control de l’assistència, per tal de vetllar per l’aprofitament de les activitats, que es podran anul·lar en cas que no s’arribi al nombre necessari d’inscrits.

El regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació, Fermí Capdevila, destaca que “Oferirem una programació amb tallers i cursos per a totes les necessitats i tots els desitjos, amb una decidida aposta en línia, ateses les circumstàncies que ens obliguen al distanciament i a la prudència”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*