Inici Societat Un equip del Pere Vives Vich guanya el concurs ‘Joves a debat’

Un equip del Pere Vives Vich guanya el concurs ‘Joves a debat’

COMPARTIR

El passat 4 de maig, els alumnes del IES Pere Vives Vich, Martí Rossell, Pol Riba, Cristina Rosich i Carla Alemany (canvi a la final per la Cristina) han estat els guanyadors d’aquesta edició del concurs “Joves a debat”.

Aquest concurs està organitzat per JCI Igualada, en el que els formadors experts de l’entitat realitzen formació en oratòria als alumnes de 1r de batxillerat als mateixos insistuts i el matí previ al concurs els 3 representats de cada institut reben la formació necessària per a participar dels debats. Els instituts que han participat han estat IES PERE VIVES VICH, IES MILÀ I FONTANALS, IES JOAN MERCADER i ESCOLA PIA.

En aquesta edició han col·laborat i han fet possible aquest certamen altres entitats de la ciutat com Omnium Anoia, Rotary Club, l’Ajuntament d’Igualada, la veu de l’Anoia i representants de JCI Igualda i Catalunya. Aquesta col·laboració ha passat per formar part del jurat i també per l’aportació d’un premi a diferents categories.

Els guanyadors dels diferents premis van ser

Equip guanyador del concurs: Ies Pere Vives. Seran els representants de l’Ajuntament d’Igualada al Parlament Jove europeu i participaran al concurs Nacional de JCI Catalunya.
Equip finalista: Escola Pia
Millor orador: Martí Rossell reconeixement i el premi gentilesa d’ OMNIUM ANOIA: 2 llibres i 2 entrades al teatre.
Millor capitana: Nadine Ruiz, Joan Mercader. reconeiement i el premi gentilesa de ROTARY CLUB: un altaveu de la marca Phoenix
Millor imatge: Escola Pia

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*