Inici Bàsquet El primer equip femení del Club Bàsquet Igualada es reforça per la...

El primer equip femení del Club Bàsquet Igualada es reforça per la propera temporada

COMPARTIR

El Sènior Femení A del Club Bàsquet Igualada ja té equip tancat per la propera temporada.

El primer entrenador, Sergi Alamillo, que ha mostrat ambició i saber fer en el temps que porta al capdavant del SFA, renovarà una temporada més. Amb ell, la resta del cos tècnic, format per Neil Riba com a segon entrenador; Amador Garrido com a ajudant, Cristian Bariles com a preparador físic i Carles Trell com a ajudant.

Carlota Carner, Judit Lamolla, Magda Jané, Marta Amatllé, Èlia Compte, Laura Aniento i Carla Escuert continuen al primer equip al que s’hi sumaran les noves incorporacions. La jugadora Paula Iglesias, provinent del Júnior Femení A, passarà a ser jugadora del primer equip. També es presenten els nous fitxatges per aquesta temporada amb tres jugadores provinents de diferents lligues. Elles són Júlia Calafell, que havia jugat al Barça i en els dos últims anys ha estat jugant als Estats Units, a la lliga universitària amb el Coffeyville Community College; Clara Mas, igualadina torna a casa després de jugar en equips com el CB Lleida i el CB Balaguer; i Montse Pujolreu, provinent del CB Mataró i que ha jugat en equips de la Lliga Femenina 2, com el Lima Horta B.

No continuaran les jugadores Santa Carrasco i Clàudia Gener, a qui se’ls agraeix la seva dedicació i bon joc durant aquestes temporades al club.

L’Anytime Fitness CBI va acabar la temporada quan estava desplegant un molt bon joc que li va permetre recuperar posicions i encara estava a sis jornades d’acabar. L’SFA Juga a Copa Catalunya, una competició de prestigi on segur que gaudirem molt la propera temporada.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*