Inici Societat Entitats veïnals de Vilanova del Camí, preocupades per les mancances en pediatria...

Entitats veïnals de Vilanova del Camí, preocupades per les mancances en pediatria al CAP

COMPARTIR

Representants de les associacions de veïns del barri La Pau i Bonavista han fet palesa la seva preocupació pel que consideren una manca de personal metge al CAP de Vilanova del Camí. Aquesta setmana, un grup de veïns s’ha reunit amb responsables de l’EAP de Vilanova del Camí per conèixer de primera mà la situació de l’equip que hi treballa i la gestió que s’està fent per cobrir les vacants que hi ha.

Els veïns, representats per Francesc Viera i Lluís Prat, han explicat a Ràdio Nova, que estan preocupats, perquè la vacant de pediatria, segons els van explicar des del CAP, s’acabarà cobrint parcialment, amb dos nous pediatres compartits amb altres municipis.

Aquesta situació, que des del veïnat es considera insuficient, asseguren que està afectant, de retruc altres professionals del CAP vilanoví. Afirmen que les hores i l’atenció de pediatria, s’ha anat compensant amb els serveis de metge de família, i això s’ha traduit en llistes d’espera de quinze dies o tres setmanes.

Les associacions de veïns també han demanat una reunió amb l’Alcaldessa per conèixer les actuacions que està fent l’ajuntament al respecte. Amb tota probabilitat Noemí Trucharte els rebrà la setmana vinent però encara no hi ha data concreta.

Asseguren que estan disposats a fer costat a l’ajuntament per fer pressió davant l’administració que correspongui i aconseguir les millores necessàries per al personal sanitari i, per extensió, als veïns i veïnes del municipi.

FER UN COMENTARI

*