Inici Destacats Entitats d’Igualada critiquen el solapament d’actes durant la Festa Major

Entitats d’Igualada critiquen el solapament d’actes durant la Festa Major

COMPARTIR

El Ball de Sant Miquel i Diables d’Igualada ha liderat aquest dijous al migdia una tabalada reivindicativa per reclamar la regulació per part de l’Ajuntament dels models de Festa major que conviuen en les activitats festives d’aquests dies. La situació, que defineixen com de “no-gestió”, ja la van advertir el passat mes de juliol a través d’un comunicat.

Darrera d’una pancarta amb el lema “Sense model no hi ha festa”, el Ball de Sant Miquel reconeixia que “Ens hem cremat amb l’Ajuntament d’Igualada”.

I és que l’entitat considera que a l’Ajuntament “no li importa que convisquin dos models de festa dins la mateixa setmana sense cap tipus d’ordre ni consens, perquè sembla que ja li estigui bé que entre colles ens enfrontem, perquè tot això va en detriment de la festa”.

Les queixes també són pel solapament entre actes tradicionals, la programació de concerts “que fan mal a aquests actes” i altres cinrcumstàncies com el fet que “si hi ha coincidència de cercaviles o processó amb proves de so ens demanen que ni cremem carretilles, ni sonin músiques dels balls…”.

2 COMENTARIS

    • El problema es que s’hi barreja politica, si que son entitats pero amb component politic, encara que diguin que no. Es el contrapoder d’alguns partits de l’oposició. Aixo pasa aqui hi ha moltes altres poblacions, per desgracia… Aixo d’anar tot junts i fer pinya dins la mateixa població no ho aconseguirem mai, mentre la politica sigui una menjadora per els que volen viure d’ella.

FER UN COMENTARI

*