Inici Destacats Entitats de la Conca d’Òdena preparen la campanya ‘Impuls sostenible’

Entitats de la Conca d’Òdena preparen la campanya ‘Impuls sostenible’

COMPARTIR

La campanya IMPULS SOSTENIBLE, que va engegar a principis de mes, té com a objectiu posar sobre la taula diferents propostes que interpel·lin els programes polítics, de cara les properes eleccions municipals del maig de 2023.

La campanya, que ja s’ha donat a conèixer a través de xarxes socials amb el nom d’IMPULS SOSTENIBLE, té com a lema “activem una política ecològica integral”. Està previst que es presenti públicament i de forma presencial el proper dia 2 de desembre a dos quarts de vuit del vespre (19:30h) a la sala polivalent del Centre Cívic Nord d’Igualada.

L’acte està dirigit a la ciutadania i en especial als partits polítics, als quals se’ls entregarà el material elaborat, que consta d’una diagnosi, objectius i propostes en àmbits com: gestió de l’aigua, mobilitat, urbanisme, territori, energia, natura, alimentació, residus, participació ciutadana, boscos, governança, teixit associatiu i model econòmic.

Impuls Sostenible també ha fet públic un manifest per tal que veïns i entitats de la Conca d’Òdena puguin adherir-s’hi telemàticament a (https://perlaconca.org/manifest-per-limpuls-sostenible), i donar suport a la campanya. Davant la proximitat de les eleccions municipals i farts d’una retòrica buida que no afronta els urgents problemes ambientals, els promotors d’Impuls Sostenible exigeixen als representants polítics que treballin per a un canvi profund en totes les polítiques locals.

L’acte de presentació tindrà lloc el proper divendres 2 de desembre a les 19:30h, a la nova sala polivalent del Centre Cívic Nord d’Igualada, i comptarà amb diferents representants de les entitats que promouen la campanya.

El desenvolupament de l’acte, constarà d’una presentació inicial, on s’exposaran els motius que han impulsat la campanya, i es farà una explicació general de la seva estructura i organització. Tot seguit, representants de les diferents entitats que participen d’Impuls Sostenible faran un breu anàlisi de cadascun dels àmbits sobre els quals s’ha treballat, remarcant les propostes plantejades.

L’acte clourà amb la presentació d’un conjunt de propostes de mínims, amb la voluntat d’interpel·lar els diferents grups polítics dels municipis de la Conca, i així encetar un debat urgent i de gran importància. Finalment, es detallaran les següents passes que té previst dur a terme la campanya, amb l’objectiu d’iniciar un canvi de rumb en les polítiques ambientals a la Conca d’Òdena.

Així doncs, Impuls Sostenible fa una crida a tothom qui estigui preocupat pel futur del territori, des de qualsevol vessant (ambiental, econòmica, paisatgística, cultural…) a omplir la sala polivalent del Centre Cívic Nord el proper dia 2 de de desembre. La Campanya seguirà després del Nadal amb activitats i contingut divulgatiu que s’aniran desvetllant els pròxims mesos. Podeu seguir-la a Twitter (@ImpulSostenible), Instagram (@impuls_sostenible) o a la web de l’entitat Per la conca (https://perlaconca.org/impuls-sostenible).

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*