Inici Futbol Ensopegada del CF Capellades

Ensopegada del CF Capellades

[Img #25150]Després de dues victòries consecutives a domicili, el primer equip ha ensopegat a la tercera jornada a casa del Rebrot amb el resultat de Rebrot 6 – 0 Capellades.

El Capellades es va plantar indecís en el camp i no va aconseguir sentir-se còmode durant el partit. Malgrat disposar de diverses ocasions amb el resultat encara a 0, la pilota no va acabar dins la la xarxa. Qui si que ho va fer va ser el Rebrot pocs minuts abans de finalitzar la primera part, on després d’unes dubtables decisions arbitrals, va disposar de les ocasions més clares i no les van perdonar posant així el marcador de 2-0 abans del descans.

Tot just començar la primera part semblava que el Capellades anava a treure el partit endavant generant vàries ocasions en pocs minuts on una d’elles va topar al travesser, però cap va entrar. D’una possible remuntada el partit va començar a trencar-se quan el Rebrot va fixar el 3-0 al marcador i mostrant encert a les ocasions que anava tenint va aconseguir sumar gols fins al 6-0 final.

Com a conclusió, partit que servirà al planter per estar més unit i superar els mals tràngols com aquests i continuar el bon camí que s’havia marcat en l’inici de temporada l’equip que entrena José Antonio Casanova.

REBROT U.D: Ruben, Ruben Lorente(Valenti 79?), Ievgen, Antonio(Daniel 66?), Daniel, Francesc, Xavi, Raul(Isamel 79?), Manuel Antonio, Enrique, Soufian
CAPELLADES C.F: Jonathan,Cristian, Juanan, Adrian, Victor, Manu, Joshua, Oriol(Jordi 45?), Roger, Joan
ÀRBITRE: BOUYADMAREN, ABDERRAHMAN
GOLS: Raul(42?), Daniel(44?),Raul(64?),Raul(72?),Enrique(82?), Ruben(89?)

Inici de competició del futbol base

Els equips de futbol base del club han començat la competició aquest cap de setmana, tot i que alguns amb no gaire bon peu.

Dissabte va començar l’Infantil de bon matí, un equip on tots els jugadors són de 1r any i nouvinguts al futbol 11 la qual cosa els va passar factura alhora de jugar en el camp de l’Anoia contra el mateix. Un partit dur físicament amb gols matiners que va quedar quasi sentenciat en la primera part i va finalitzar amb un contundent 11 – 0. Seguidament des de Calaf teníem jugant el Prebenjamí, que es va mostrar superior dominant el partit d’inici a fi i malgrat la falta d’encert, va acabar guanyant amb un 0 – 4 al marcador.

Tot seguit a casa va disputar el partit el Benjamí A contra els Molins de Rei, que malgrat avançar-se al marcador, va ésser inferior als visitants que no van tenir perdó en les nombroses errades dels locals sentenciant el partit amb un 1 – 4 al marcador. Cal destacar però, la gran actuació del nostre porter Eric, que malgrat la poca experiència en el rol va evitar que la golejada fos superior.

Albert Torres, jugador del Benjamí A disputant la pilota.

Finalitzat el partit del Benjamí, va obrir pas el del Aleví C qui va començar amb bon peu després de la ajustada victòria contra el Piera per 4 gols a 3. L’equip va estar davant en el marcador desde el primer gol i suma tres punts a la lliga i moltes ganes de continuar en la bona dinàmica.

El tècnic de l’equip, Isaac, dirigint en l’escalfament.

Per acabar la jornada de futbol base del Dissabte tenim l‘ Aleví A i Benjamí B que no van tenir la sort de sumar punts jugant a domicili contra equips que s’han mostrat superiors. A poc a poc tots seguiran treballant per a millorar i sobretot gaudir del futbol de la millor manera, això només acaba de començar!
La jornada del Diumenge ha començat amb millor peu que el dia anterior, on l’Aleví B ha golejat sense problemes al Pa Jove Roquetes essent superiors en tot moment i tenint el control del partit, que ha finalitzat amb un contundent 9 – 1.

Genís, Denis i Miguel en la celebració d’un dels gols.

Per tancar ja la primera jornada de lliga, acabem amb el Cadet que ha jugat a casa contra la Pobla. Un partit condicionat per una pena màxima a inicis de l’encontre i diferència d’experiència i potencial físic dels equips, que ha acabat amb un 1 – 4 al marcador. Cal destacar l’esforç i sacrifici de l’equip, compost majoritàriament per Infantils de 2n any i Cadets de 1r, que tenen el valor d’afrontar la temporada amb aquest handicap en contra.