Inici Societat Ensenyament farà un nou mòdul de lavabos a l’escola Joan Maragall de...

Ensenyament farà un nou mòdul de lavabos a l’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí

COMPARTIR

L’escola Joan Maragall de Vilanova del Camí tindrà finalment resolta una de les diverses reclamacions que feia la seva comunitat educativa, la de la construcció d’un nou mòdul de lavabos.

Aquest va ser l’anunci del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Ramon Bajona, que va visitar els centres educatius de Vilanova del Camí la setmana passada amb  l’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora d’Educació Eva Vadillo. Bajona complia així amb un compromís adoptat el 12 de desembre en el decurs d’una reunió prèvia amb l’alcaldessa i la regidora d’Educació. També hi va assistir la inspectora d’Ensenyament a l’Anoia i el Solsonès, Montserrat Siscart.

La visita dels Serveis Territorials va començar a l’escola Marta Mata on l’equip directiu, encapçalat per la directora Ivet Domínguez, va informar a Bajona de diferents incidències al centre, de les quals el director dels Serveis Territorials i el seu equip en van prendre nota.

Tot seguit, la comitiva va visitar l’escola Pompeu Fabra on va ser rebut pel director Raül Rubio i altres membres del seu equip. Rubio va traslladar als representants dels Serveis Territorials petits problemes d’infraestructura i sobretot la manca d’espai que pateix el centre. També es va revisar les obres de la rampa que es van fer al centre el passat mes de setembre.

Bajona, acompanyat de la regidora d’Ensenyament Eva Vadillo, va visitar a continuació l’escola Joan Maragall. L’equip directiu encapçalat per la directora Mercè Roldán, van guiar una visita per l’escola per mostrar els principals problemes del centre. La prioritat de la direcció del centre és la construcció d’un nou mòdul de lavabos, alguns d’ells adaptats.

Bajona ha assumit el compromís en ferm de fer aquesta actuació el proper estiu, una vegada s’hagi acabat el curs escolar. El cost del projecte anirà íntegrament a càrrec dels Serveis Territorials.

Tanmateix, des del Centre van posar en evidència problemes de ventilació i il·luminació en algunes aules. Incidència que Bajona va dir que valorarien, també econòmicament. Així mateix Mercè Roldán va mostrar al director dels Serveis Territorials les deficiències del gimnàs on els plafons de fusta que cobreixen les parets estan força deteriorats. En aquest sentit, la regidora d’Educació Eva Vadillo ha avançat que “l’Ajuntament podria fer-hi una intervenció de forma força immediata”

La visita dels Serveis Territorials va acabar a l’Institut Pla de les Moreres on Bajona va prendre contacte amb l’equip directiu i va visitar el centre on aquest 2017 Ensenyament hi va fer una actuació important.

La regidora d’Educació Eva Vadillo s’ha mostrat “satisfeta d’aquesta visita i de la predisposició dels Serveis Territorials per anar solucionant les deficiències dels centres educatius del municipi”. Vadillo explica que tenen pendent una nova reunió amb Bajona “per continuar planificant les actuacions pendents”.

FER UN COMENTARI

*