Inici Cinema Enric Verdaguer composarà la banda sonora d’un film que busca mecenes

Enric Verdaguer composarà la banda sonora d’un film que busca mecenes

COMPARTIR

Un grup de sis estudiants de Comunicació Audiovisual de la UPF, entre ells el cantant igualadí Enric Verdaguer, engega una campanya de crowdfunding per finançar el seu treball de final de carrera, un llargmetratge. La pel·lícula titulada ‘Clímax’ reflexiona sobre les relacions personals, les diverses orientacions sexuals i l’amor propi i es rodarà durant el 2018 i 2019 a Catalunya.

El projecte va ser seleccionat com el 2n millor projecte valorat pel públic assistent al Saló del Cinema i les Sèries celebrat el passat mes de Febrer. A més a més ha guanyat una beca de seguiment per part de productors experts en el sector cinematogràfic i la participació en el “Producers meet producers” que es celebrarà durant el proper Festival de Sitges.

El llargmetratge, dirigit per Beatriz Pérez i Aurora D’Érrico i en el qual l’igualadí Enric Verdaguer farà el disseny de so i composarà la banda sonora, ha despertat interès en rebre el suport de Carla Simón (recent guanyadora d’un Goya per “Estiu1993”), Jonás Trueba o Javier Rebollo entre d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*