Inici Destacats Enric Conill proposa la creació d’una taula de reconstrucció econòmica amb agents...

Enric Conill proposa la creació d’una taula de reconstrucció econòmica amb agents econòmics i socials

COMPARTIR

El cap de l’oposició i cap de files d’ERC Igualada, Enric Conill, ha proposat la creació d’una taula de reconstrucció econòmica a la ciutat. Conill explica que “per tal d’afrontar les dificultats econòmiques que viurem en els propers mesos, cal actuar ràpid i preparar-nos perquè no sigui la mateixa gent de sempre qui en pagui les conseqüències”. En aquest sentit Conill considera “imprescindible” la creació d’una taula amb agents econòmics i socials de la ciutat: “empresaris, autònoms, comerciants, entitats del tercer sector i tots els grups municipals del consistori” per tal de “prendre les mesures que es necessitin per ajudar a reactivar l’economia, evitar la destrucció de llocs de feina, garantir unes condicions laborals dignes i treballar per buscar oportunitats en una nova situació d’extremada dificultat per a molta gent”. El cap de l’oposició també considera “molt necessari” fer aquesta taula “de manera coordinada” amb la resta del teixit econòmic i social de la Conca d’Òdena i apunta que “cal treballar junts i alhora cal prendre mesures singulars, exercint la capitalitat d’Igualada”.

Conill explica que “ara tocar remar junts i treballar plegats per evitar que molta gent vegi empitjorada la seva situació econòmica” i apunta que “per part nostra farem tot el que està a les nostres mans, serem al costat d’empresaris, autònoms, comerciants i treballadors per treballar i esmorteir les conseqüències econòmiques que vindran” i, assegura, “estarem al costat del govern municipal si pren mesures concretes per defensar i reactivar l’economia local”.

Finalment Conill explica que “ens hem posat en contacte amb més d’un centenar d’entitats i associacions que viuen de manera directa les conseqüències del confinament i que veuen afectat el seu dia a dia de manera significativa”. Aquests contactes s’han fet, especialment, en l’àmbit econònim, educatiu i social per tal d’atendre les moltes demandes i necessitats que tenen i tindran”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*