Inici Destacats Enric Conill, precandidat d’ERC Igualada a les municipals

Enric Conill, precandidat d’ERC Igualada a les municipals

COMPARTIR

Aquest dilluns, l’actual portaveu d’ERC a l’ajuntament d’Igualada, Josep M. Palau, ha comunicat a l’Executiva d’ERC Igualada que no es presentarà com a cap de llista. En la mateixa reunió s’ha escollit el regidor Enric Conill com a precandidat per encapçalar la candidatures de les properes eleccions municipals de 2019.

Palau ha posat en valor la feina feta fins ara per part de tothom, el creixement de 1.437 a 2.489 vots obtingut el 2015, el procés d’obertura del partit, i el fort augment de militants, simpatitzants i persones implicades a ERC Igualada, amb incorporacions com la regidora i diputada al Congrés Carolina Telechea, provinent del PSC.

També ha exposat la combinació de motius polítics i personals que l’han portat a prendre la decisió. Segons el regidor republicà “ara és l’hora d’aspirar a fer un nou salt endavant, amb un perfil més jove, preparat i solvent per a liderar un projecte progressista per a Igualada com pot ser l’Enric Conill”. D’altra banda, Palau també ha argumentat que “actualment se’m fa difícil de poder compaginar la dedicació professional al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat amb el lideratge del projecte municipal d’ERC a Igualada, per la important dedicació i la necessitat d’estar més hores a Igualada que això requereix.” Així mateix, ha expressat el seu “ferm compromís d’ajudar en tot el que calgui a la candidatura de l’Enric Conill, si és confirmat com a candidat en l’assemblea de militants.”

Enric Conill, regidor d’Esquerra a la ciutat, ha assumit el repte d’agafar el relleu al capdavant d’ERC Igualada i assegura que “el repte és gran però es veu preparat i il·lusionat” per crear un projecte “que transformi Igualada i faci el pas endavant que necessiten els ciutadans”. Alhora Conill ha recordat que “la decisió s’ha de prendre en assemblea i, per tant, la seva elecció queda supeditada a la celebració i decisió de l’assemblea”, i ha assegurat que “comptem i comptarem amb un equip ampli i transversal de persones, de dins i de fora del partit, per encarar els reptes que tenim com a ciutat”.

Segons regidor d’ERC Igualada, “entre totes i tots hem d’aconseguir donar resposta a les necessitats i demandes de la ciutat i dels igualadins en molts àmbits que malauradament el govern actual no afronta: l’encariment de l’habitatge, els altíssims impostos municipal, la reactivació del comerç de la ciutat, l’atur i la desocupació, les condicions laborals, el futur i oportunitats del jovent, la modernització i millora de l’espai públic…”. Finalment Conill ha assegurat que “no n’hi ha prou amb el màrqueting de Marc Castells. Igualada necessita i mereix molt més”.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*