Inici Societat Enllestida la primera fase de l’edifici del bar de les piscines de...

Enllestida la primera fase de l’edifici del bar de les piscines de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Un cop enllestida la primera fase de les obres l’edifici que acollirà el bar de les piscines de Can Titó, el projecte comença a prendre forma. Per fora l’equipament ja està acabat; façanes i zona exterior, amb les escales que pugen al nivell de les futures pistes de pàdel. Per dins, exceptuant la planta baixa que acollirà el bar, encara queda feina a fer, perquè l’equipament també donarà cabuda a un gimnàs.

Encara són dues fases les que queden per finalitzar el projecte, però la següent podria començar aviat. “En les pròximes setmanes”, afirma l’alcaldessa Noemí Trucharte. El termini previst d’execució és de quatre mesos.

En aquesta fase immediata -que serà la segona-, s’executaran els acabats de les instal·lacions, amb la sala de màquines del gimnàs i els vestidors, les zones exteriors entre la piscina i l’edifici, on van les pistes de pàdel.

A la tercera i última fase, es farà la urbanització, el sanejament i la il·luminació exterior, s’asfaltarà el vial d’accés i es crearan els aparcaments i les voreres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*