Inici Què fem? Endinsa’t continua oferint variades propostes d’Esplai a Vilanova

Endinsa’t continua oferint variades propostes d’Esplai a Vilanova

COMPARTIR

L’Associació de lleure infantil i juvenil Endinsa’t, dins del conveni signat amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí, organitza cada dilluns, dimecres i dissabte l’Esplai al Centre Cívic del Barri La Pau. Amb l’objectiu de crear un espai per a fer els deures i gaudir d’activitats lúdiques, al llarg de tot el curs escolar, l’equip de monitors encarregat del projecte planifiquen activitats properes als infants amb l’element educatiu com a fonament pedagògic. Aquest projecte està adreçat a infants des de P3 fins a 6è.

L’Esplai de la Setmana funciona tots els dilluns i dimecres de dos quarts de 6 a dos quarts de 8 del vespre. Durant la primera hora s’organitza l’Espai d’Estudi; un espai creat per a fer els deures i reforçar els continguts de l’escola. La segona hora es dedica a Jugant també s’aprèn, el moment per gaudir i aprendre amb els jocs i tallers lúdicoeducatius.

L’Esplai de Dissabte està obert tots els dissabtes, de dos quarts d’onze a dos quarts de dues del migdia. La primera hora es dedica a l’Espai d’Estudi i la segona part a Jugant també s’aprèn. L’equip de monitors i monitores voluntaris de l’entitat s’encarreguen d’organitzar un seguit d’activitats per motivar els infants.

Les inscripcions estan obertes. La quota per l’Esplai de la setmana és de 10€ al mes i per l’Esplai de dissabtes és de 5€ al mes. També es pot anar a l’Esplai els dilluns, dimecres i dissabtes per 12€ al mes.
 
‘Reutilitza’m’, Campanya de recollida de jocs, joguines i llibres educatius

Des del mes de setembre, l’entitat Endinsa’t, ha posat en marxa una nova Campanya de recollida de jocs, joguines i llibres. L’objectiu és reutilitzar aquells jocs que ja no utilitzem a casa o aquells llibres que ja hem llegit per tal de poder compartir i fer-ne ús altres infants.

El material es pot portar al Centre Cívic del Barri La Pau, en horari de tardes, i dipositar-ho als contenidors de colors de la campanya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*