Inici Societat Enderroc de l’antic banc dels aliments de Montbui per remodelar la plaça...

Enderroc de l’antic banc dels aliments de Montbui per remodelar la plaça Finisterre

COMPARTIR

Durant aquests darrers dies s’han dut a terme les obres d’enderroc de l’antic edifici del Banc d’Aliments de Montbui, que es trobava ubicat a tocar de la Plaça Finisterre.

Aquesta actuació s’integra en el projecte de remodelació, ampliació i millora de la Plaça Finisterre, i també en la millora de la connexió pels vianants (passera) amb el pont de “La Palanca”.

El nou espai de plaça preveu mantenir la font en les seves característiques actuals, i crear dos grans espais: una zona de jocs infantils de 250 metres quadrats i també una zona de mirador cap al riu, també de 250 metres quadrats.

D’altra banda, es realitzarà un nou pas elevat per connectar la Plaça Finisterre amb l’accés al pont de la Palanca del carrer del Pont. La passera actual es troba en una zona inundable, que tampoc és hàbil per a persones amb mobilitat reduïda, per les escales que cal superar. En la nova actuació, es pretén realitzar un nou pas elevat de 80 metres de llargada i 2’5 metres d’amplada, que enllaci la plaça amb el carrer del Pont, amb un desnivell previst de l’entorn del 2 per cent. La intervenció urbanística, al complet, serà una realitat durant els propers mesos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*