Inici Societat En Jaume és el primer anoienc de l’any 2013

En Jaume és el primer anoienc de l’any 2013

COMPARTIR

[Img #3381]El primer nadó de l’any a la comarca de l’Anoia no s’ha fet esperar i ha arribat a dos quarts de dues de la matinada del dia 1. És el Jaume, primer fill del Gal i la Maria.

En Jaume havia de néixer el 27 de desembre, però com bromegen els seus pares, “s’ha esperat per poder sortir a la foto”. Tot i això, no esperaven ni que nasqués ja el dia 1 ni que fos el primer de la comarca, ja que van anar a l’hospital després de dinar el dia 31, quan la Maria ja tenia contraccions des de primera hora del [Img #3382]matí.

Així, en Jaume va acabar naixent a la 1:30 de la matinada, amb un pes de 3,360 kg. i 51 centímetres. El part es va desenvolupar amb normalitat i en Gal recorda com el personal de l’Hospital d’Igualada “li han dit que torni quan vulgui, que ho va fer molt bé”. El pare del Jaume remarca la bona atenció que han rebut al centre igualadí, on “han estat molt propers i ens han ajudat a tenir el nostre fill amb naturalitat, sense fredor”. La seva arribada, “la millor manera de començar l’any” pel seus pares, ha suposat un canvi en els seus plans per la nit de Cap d’any, que pensaven passar a casa.

Per decidir el nom del seu primer fill, la Maria Mármol i el Gal Gomila van optar per decidir cadascú una opció “amb la condició que a tots dos ens havia d’agradar”. En Gal decidia un nom de nen –Jaume- i la Maria, un de nena –Emma-. Finalment ha estat en Jaume qui ha arribat amb el nou any a casa d’aquesta jove parella d’Igualada.

El nom de Jaume és un homenatge per part d’en Gal “per recuperar part de la meva família que he perdut més ràpid”, ja que tant el seu pare com el seu avi es deien Jaume. La família del pare del primer anoienc de l’any és d’Òdena tot i que les seves arrels són menorquines.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*