Inici Societat Empreses de l’Anoia impulsen una acció per aconseguir mascaretes sanitàries

Empreses de l’Anoia impulsen una acció per aconseguir mascaretes sanitàries

COMPARTIR

La delicada situació de confinament en què es troba la comarca de l’Anoia pel Coronavirus, amb el creixent nombre de contagis i les limitacions de material sanitari, ha portat a un grup d’empreses anoienques, amb el suport de la Unió Empresarial de l’Anoia, a impulsar la iniciativa “Tots som la Conca” per poder adquirir mascaretes mèdiques.

Es tracta d’una acció oberta a tothom, tant empreses com particulars, amb l’objectiu d’arribar a un centenar d’empreses i uns 2.000 particulars per aconseguir la xifra de 70.000 euros que permetria una compra d’entre 35.000 i 40.000 mascaretes per al seu repartiment.

Una vegada aconseguides les mascaretes les faran arribar a l’Hospital d’Igualada i als diferents Ajuntaments de la Conca d’Òdena per al seu repartiment de forma gratuïta entre la població d’aquests quatre municipis afectats.

Josep Bassols, David Jaume, Gaetano Sciandra i Pep Méndez, com a impulsors d’aquest projecte, fan una crida a la solidaritat de la Conca d’Òdena “les empreses de l’Anoia han de ser el motor per frenar la propagació del virus comprant 35.000 mascaretes”. La Unió Empresarial de l’Anoia celebra aquesta iniciativa, mostrant el ple suport de l’entitat i “esperant que amb la col·laboració de tots aquesta acció sigui possible”, afirma Joan Domènech, president de la UEA.

Per les empreses que vulguin col·laborar a la iniciativa es pot fer una transferència bancària, i els particulars poden fer l’aportació a través de PayPal.

4 COMENTARIS

  1. Bon dia. Igualadins i Igualadines demostreu la vostre solidaritat davant aquesta emergència.
    La empresa Elements tf 938017425 (de 9:00 a 13:00) està portant a terme un projecte de fabricació de mascaretes i necesita gent de la Conca, millor que estigui dins la zona de confinament. Només cal que tinguis màquina de cosir a casa. Tenim tot el material apunt per a cosir, nomès ens faltes tu…
    Comenta i ens posem en contacte. Gràcies

  2. Hola yo me he conseguido una máquina hoy. Y vivo en la plaza del ayuntamiento. Cuenten. Conmigo. Pero no tengo hilos ni nada solo. La máquina

FER UN COMENTARI

*