Inici Economia Les empreses de l’Alta Anoia reclamen la fibra òptica

Les empreses de l’Alta Anoia reclamen la fibra òptica

COMPARTIR

Una quinzena d’empresaris de diferents sectors de l’Alta Anoia es van aplegar dijous a Calaf en un fòrum organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia. Amb la trobada, la patronal volia conèixer les inquietuds del territori i, alhora, fer valer el seu paper com a lobby per a resoldre les problemàtiques que els afecten.

Entre les propostes que es van recollir destaquen les deficiències de connexió a internet i, sobretot,  la manca de fibra òptica a la zona, un fet que consideren que els impedeix ser més competitius. També es va parlar de la dificultat per trobar personal, tant especialitzat com de base,  sobretot en determinats sector com el metall, el químic o el logístic. La manca de coneixement d’idiomes, especialment l’anglès, va ser un altre dels temes tractats sobre el qual els empresaris van coincidir en que cal reforçar l’aprenentatge des de l’escola. Finalment, es va exposar la necessitat que l’administració doni més suport a les persones amb ganes d’emprendre i faciliti la continuïtat de les empreses existents.

Entre els aspectes més positius, els empresaris de l’Alta Anoia coincideixen en destacar la bona xarxa de comunicacions de la què disposen, i la lleu recuperació econòmica de la comarca,  és que més lenta  en comparació amb  d’altres territoris.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*