Inici Destacats Empresaris anoiencs completen programes formatius per a directius

Empresaris anoiencs completen programes formatius per a directius

COMPARTIR

Més d’una trentena d’empresaris anoiencs han gaudit de la formació en programes adreçats a directius, desenvolupats en col·laboració entre la Unió Empresarial de l’Anoia i l’escola de negocis EADA.

Aquests programes de formació han servit per millorar habilitats i coneixements als empresaris i empresàries i que, per tant, arribin a ser més competitius en el món empresarial. Els programes adreçats per a directius han estat els següents: Management Development Programme i el Programa de Desenvolupament de Lideratge. En el cas del programa MDP -en el qual s’ha realitzat la 3a edició- els assistents han rebut les eines per obtenir una visió global i estratègica de les necessitats de l’organització a mitjà i llarg termini per mantenir i augmentar la seva competivitat. Per l’altra banda, el cas del Programa PDL ha ajudat als alumnes a desenvolupar el seu autoconeixement personal per liderar els seus equips de manera efectiva i amb un gran impacte en els resultats.

El passat divendres 8 de juny, es va realitzar la cloenda dels dos programes al Campus Universitari d’Igualada. Aquests programes han estat possibles també amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i amb la cooperació del Campus Universitari d’Igualada. En tots dos programes s’ha fomentat el networking entre els assistents, facilitant també, la creació de relacions de negocis entre ells.

FER UN COMENTARI

*