Inici Societat Una empresa igualadina cardioprotegeix el Trofeu Comte de Godó

Una empresa igualadina cardioprotegeix el Trofeu Comte de Godó

COMPARTIR

L’empresa d’Igualada Cardiac Future iDea ha estat l’encarregada d’oferir els desfibril.ladors a l’Open Banc Sabadell que es va celebrar a Barcelona del 22 al 30 d’abril.

L’operatiu desplegat garanteix la salut cardíaca dels esportistes participants, la dels professionals treballadors i la dels milers de visitants. Per a l’ocasió, Cardiac Future iDea ha desplegat set desfibril·ladors automàtics en diferents punts del recinte esportiu, i s’encarrega del seu manteniment.

Marc Sanllehi, gerent de Cardiac Future IDea explica “la importància que esdeveniments esportius com aquest donin exemple i comptin amb desfibril·ladors, ja que els participants estan sotmesos a grans esforços i exigències i la prevenció pot salvar vides”.

L’empresa Cardiac Future iDEA té experiència en càrdio-protegir espais públics i privats, treballa donant cobertura a tot l’estat. Es dedica exclusivament a oferir serveis de càrdio-protecció i ho fa de manera integral, des de la instal·lació d’aparells, assegurances fins a la formació homologada. Aquest 2017 l’empresa ha ampliat la seva plantilla i fruit d’un servei a mida per cada projecte, ha signat contractes de serveis amb diferents administracions públiques i privades a tot l’estat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*