Inici Destacats Una empresa de construcció compra la darrera parcel·la de l’INCASOL del polígon...

Una empresa de construcció compra la darrera parcel·la de l’INCASOL del polígon de Montbui

COMPARTIR

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha formalitzat la compravenda de la darrera parcel·la lliure que aquest ens públic comercialitzava al polígon Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui, Anoia.

L’última parcel·la venuda té una superfície de 889,48 m² sòl i l’ha adquirida l’empresa Testapunta S.L. per un import de 66.711 euros. Aquesta empresa, dedicada a la construcció, preveu fer una inversió de 400.000 € i generar 6 llocs de treball.

El sector Plans de la Tossa ha anat guanyant activitat en els darrers anys després d’estar buit durant una dècada. Empreses com Copasa, Novicuir, Distribucions Orpinell, Agile Capital, Cala Exter i Projectes Immobiliaris Estaràs, entre d’altres han adquirit parcel·les per desenvolupar els seus projectes empresarials impulsant així el creixement econòmic del municipi i diversificació del teixit industrial així com la creació d’un centenar de llocs de treball. Són empreses de sectors tan diferents com la cuireteria, la logística, l’alimentació, el paper i les arts gràfiques entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

*