Inici Futbol Empat del San Mauro en un partit molt igualat

Empat del San Mauro en un partit molt igualat

Abans del començament , es guardaria un minut de silenci , a la memòria de Tito Vilanova . La primera part , el joc es va desenvolupar a la zona ampla , Molt Respecte entre ambdues esquadres i entre tots dos tècnics . Poques oportunitats clares per marcar.

Bernat al Mnt.17 i Pedro al Mnt.38 , ho van intentar amb dos xuts , però en ambdues ocasions , la pilota sortiria fregant la fusta . L’equip del Vallès , gaudiria d’una gran oportunitat , quan David López la va posar en el punt de penal , on Ortíz , no controlo per centímetres davant el porter Loarte .

Malament començaria la seguna part per als grocs . Al Mnt.49 Eric culminaria una jugada d’ equip per anotar el 0-1 creuant davant el porter Toni Loarte . L’equip maurista , necessitava poder de reacció per intentar empatar el partit . Per això, el tècnic va ordenar un doble canvi en el Mnt.59 . L’equip guanya a la velocitat de trasició de la pilota , i fan que la defensa visitant s’hagi d’emprar a fons .

El Castellar , passa a jugar més a la contra , amb un Sant Mauro bolcat en l’àrea rival , a la recerca de l’empat .
José Navarro, entraria per Eric Zamora al Mnt.70 . Un minut més tard , en la primera pilota que toca a l’interior de l’àrea , empata el partit .

Mnt.71 { 1-1 } José Navarro . La jugada i el xut de Pedro , el porter Oscar vola per treure de punys , però el seu rebuig, cau a la zona de Navarro que empata el partit .

El San Mauro , continua buscant el gol de la victòria , però el Castellar , és un equip molt ben treballat tàcticament , i difícilment perden la posició en defensa . Jugant a la contra , van gaudir d’una clara oportunitat per marar , però el xut , sortiria als núvols .

Pedro va rematar per partida doble en tant es portaven gairebé sis de prolongació , però estava el porter Oscar , que tornaria a ser providencial perquè el partit acabés en taules . Possiblement , va tenir més possessió el San Mauro , però de vegades els dos equips van comptar amb les mateixes .

Àrbitre . Joan Aragonès Casares . Col · legi de Barcelona. Valoració . – Correcte
Assistents . – Srs Daniel Capel López – Gabriel Giménez García .
Va amonestar amb groga als tècnics dels dos equips.
UD . San Mauro :
Toni Loarte . – Joan Salinas . – Carlos Martínez . – Cristian Castaño { 71 } . – Bernat Benito { 83 } . – Pedro Calvo . – Eric , .Joshua Romero . – Carlos Marimón . – Xavi Nieto {3 } . Carlos Simón { 43 } .
També . – David García . – José Navarro . – Jordi Aribau . – David Escribano . – Oscar Simón . – David Amat .
substitucions :
David Amat per Carlos Marimón i Oscar Simón per Carlos Simón . Mnt.58 .
David Escribano per Joshua . Mnt.61
José Navarro per Eric Zamora Mnt.70 .
UE . Castellar:
Oscars. – Sabalete . – Joel . – Luque . – Gil . – Sergi . – Cristian. – Ortiz { 46 } . – David López . – Victor León . – Eric .
També . – Victor Moya . – Adri . – Argemí – Fran . – Gami . – Mallén .

UD . Sant Mauro { 1} – UE . Sant Joan Despí { 0 }

Àrbitre . – Joan Jordi Mutane Soler . { Anoia } Correcte .

Edu Moreno . – Jordi Aribau . – El Gharrass . – Bilal Gartite . – David Guerra. – José Navarro – Adrià Roures .
Dani Márquez . – Gabri Díaz . – Jamal Labiad . – Roger Espinosa .
També . – Guillem Martínez . – Josep Codina . – Daniel Agundez . – José M ª . Marín . – Josue Alcántara .

gols :
1-0 Mnt.88 Bilal Gartite .

Abans de l’inici del partit , es guardaria un respectuós minut de silenci a la memoria de Tito Vilanova . La Victòria , permetrà que els nois de Ton Major . Afrontin el desplaçament a Sant Andreu de la Barca , mantenint els quatre punts d’avantatge enfront dels del Baix Llobregat . Això vol dir , que els grocs dependran de si mateixos per aconseguir el títol de campions , si no fallen en les quatre últimes jornades , de les cinc que resten per a la conclusió .

El Sant Andreu de la Barca , és un equip amb molt fisíco , i tindran a favor el factor camp .
Però els quatre punos de marge , fan possible que , en cas que es donés un resultat negatiu per als mauristes , seguirien depenent d’ells mateixos .

1r . – UD . Sant Mauro { 62 } 2n . – Sant Andreu de la Barca { 58 } 3r . – Sant Feliuenc { 51 }
Pròxima jornada . Dissabte 3 de maig a les 17 Hores . Mncpal de Sant Andreu de la Barca .
CF . Sant Andreu de la Barca – UD . San Mauro .

En el partit d’avui, els grocs van ser clarament superiors malgrat l’ajustat marador .
Bilal Gartite marcaria l’únic gol del partit en el Mnt.88 . Pilota de rosca que posa José Navarro des de la part dreta de l’atac , crec que Gabri pentina la pilota cap enrere , i Bilal creua davant la sortida del porter .

En l’equip del Baix Llobregat , destacarem als germans Grau. El porter Xavi Grau, que trec tres pilotes d’un contra un als jugadors amrillos .
I destacar també al dorsal número quatre Aleix Grau, germà del primer. Va ser el motor del seu equip , tirant del mateix en tot moment . Va ser el jugador que va posar la pilota en joc , en totes les jugdas a pilota parada . Sempre amb una rosca impressionant , i sobre el punt de penal .

El partit va ser molt disputat , i alhora , jugat amb noblesa per tots els contendents . Tres úniques targetes mostrades pel col · legiat a la recta final del partit .

El Sant Joan Despí , es va mostrar com un equip molt treballat táticamente , però amb molts lunars en la qualitat tècnica de molts dels seus jugadors . Diversos dels quals , van acabar amb rampes després d’haver de córrer molt després l’àmplia possessió maurista .

Al descans , ja es coneixia la victòria del Sant Andreu de la Barca per 1-3 a Sant Esteve Sesrrovires .
Si el partit al Mncpal . de Montbui, hagués acabat en taules , els de Ton Major , haurien d’afrontar la propera jornada, amb només 2 punts d’avantatge . Afortunadament , i gràcies a un gran treball d’equip , va arribar el 1-0 de Bilal .

Cinc minuts de prolongació per part del col · legiat , fins al xiulet final . En un partit , on els grocs van merèixer un resultat més ampli, a causa de les moltes oportunitats creades .