Inici Futbol Empat del San Mauro a Sant Cugat

Empat del San Mauro a Sant Cugat

La Unió Esportiva San Mauro, es desplaçava el passat dissabte a San Cugat, per enfrontar-se al Junior, equip de la part baixa de la taula i que necessitava sumar per tal d’allunyar-se de les posicions vermelles de la lliga. La pluja, va ser un condicionant durant la primera part del partit, ja que provocaria moltes imprecisions per part d’ambdos equips i no permetria veure un joc gaire atractiu ni pels jugadors ni pel públic. Els locals es van avançar al marcador amb un gol de Yago al minut 13 de partit, en una de les poques ocasions de gol que durant la primera part es veurien. Tot i que, el marcador al descans va ser d’empat a 1 gol, gràcies a una jugada personal de Pedro que al minut 41 aconseguia marcar un gran gol desde fora l’area imparable per el porter del Junior. Així doncs s’arrivaria a la mitja part esperant i desitjant que el clima canviés. I així va ser, es va veure una segona part més dinàmica sense tantes imprecisions i amb un San Mauro que es faria amb el control del partit, donant un ritme intens al joc i aportant combinacions i bones jugades en totes les línies. En aquesta bona dinàmica, Enric Garcia, al minut 65, aconseguia superar un altre cop al porter local i donava energia i apropava als grocs a la victòria, però al poc de fer el gol, al minut 70, Català va fer el 2-2 definitiu i tallava les ales a uns mauristes que podien haver aconseguit la victoria amb solvència i que acabarien emportant-se un punt. Un punt que després de la dinàmica de derrotes no sap tant malament i deixa als mauristes en una zona tranquil·la i als locals, el Junior, apropet de la zona de descens.

Per part del San Mauro, van jugar, Yannick, Salinas, Martinez, Bernat (Carrera), Castaño, Pedro, Enric (Èric), Escribano, Simón (Salgado), Guerra (Jose), Marc Gomez.

El pròxim partit del nois d’Edu Berrocal, al Municipal de Santa Margarida, enfront La Gornal, equip situat tot just per damunt dels grocs a 9 punts i que vindrà a per totes, ja que està disputant lluitar per la zona de promoció d’ascens. Els locals en canvi, buscaran retallar distàncies amb la zona capdavantera i poder sumar el que ja és una anhelada victòria, i millor si és a casa, davant dels seus seguidors i aficionats. Allà us hi esperem!