Inici Futbol Empat del femení del CF Igualada

Empat del femení del CF Igualada

[Img #20852]El partit va començar bé per les igualadines que, diumenge de carbassa, van obrir el marcador al minut 3. Una passada en profunditat de la Míriam la va recollir la Núria que, superant la sortida de la portera, es va plantar sola davant la porteria rival avançant les igualadines.

El gol feia pensar que el partit seria menys complicat que altres vegades, però ben aviat el Sant Gabriel va aprofitar una bona jugada d’atac per empatar el partit.

L’Igualada, que malgrat tot anava dominant, va tenir uns minuts de desconcert en els quals va encaixar el segon gol, fruit d’un xut de volea des de la frontal de l’àrea.

Quan ja gairebé s’arribava a la mitja part, l’Araceli va rematar una pilota provinent d’una jugada de córner i va posar el segon gol al marcador, anat així al descans amb el partit empatat.

Tot just començar la segona part, les locals es van tornar a avançar en el marcador posant el partit complicat per l’Igualada. A partir d’aquí, el Sant Gabriel va intentar controlar el partit i treure profit de l’avantatge al marcador. L’Igualada, però, no es va rendir i va anar guanyant terreny en atac amb l’objectiu d’aconseguir un punt. Les ocasions van sovintejar, i ja al temps de descompte l’Araceli va xutar una pilota rasa des de la frontal que va fer pujar el 3-3 al marcador.

Sense temps per res més, el partit va acabar i els punts van quedar repartits entre els dos equips.

Dissabte a les 6 de la tarda, visita Les Comes el R.C.D. Espanyol.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert (Janet Mendoza 77?), Araceli Barroso, “Cuà”, Ari Rius (defenses), Jèssica Pablos, Marta Sáez, Míriam Solías (migcampistes), Mariona Marsal, Núria Miquel, Judit Pablos (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

C.D. SANT GABRIEL: Jèssica Cobos, Laura González (Judith Muñoz 72?), Marta Campanales, Paula Martínez (Natàlia Sanahuja 61?), Mònica Orteu, Maria González, Tània Moyano, Esther Solà, Sònia Vega, Maria Barellas, Alba García (Maria Rubio 68?). Entrenador: Lorenzo Rubio Quero

GOLS: Núria 0-1 (3?), Sònia 1-1 (12?), Mònica 2-1 (26?), Araceli 2-2 (42?), Tània 3-2 (50?), Araceli 3-3 (92?)

ÀRBITRES: Joan Ponce Moreno – Daniel Rodríguez Martínez – Luis González Jiménez