Inici Hoquei Empat agredolç de l’Aqua Igualada FHCP

Laia Navarrete -P-, Elba Garreta (1), Laura Salvador, Clara Ferrer i Laura Torres (1). També Judit
CP Las Rozas
Fernanda Hidalgo -P-, Sonia Rodríguez, Claudia Silva, Catalina Flores (1) i Marina Rodríguez.
També Marta Arbiza, Ana Asensi (1), Elena Wally, Noelia Yepes i Antia Vaamonde -P-.
Entrenador: Carlos Sánchez

[Img #25669]Bon partit de les igualadines aquest cap de setmana a Les Comes. Un partit que quedava en un empat a dos gols, però que molt bé es podia haver decantat clarament favorablement per a les igualadines, ja a la primera part, on van disposar de nombroses i clares ocasions de gol. Un empat agredolç davant les madrilenyes del CP Las Rozas, debutants a l’OKlliga, que arribaven a Les Comes a la zona alta de la taula classificatòria, gràcies a les tres primeres jornades guanyades.
El partit començava amb un Aqua Igualada molt concentrat i disciplinat, tant en defensa com en atac, amb llargues possessions i jugant amb criteri. Això feia que les visitants, que sortien més aviat a especular i tantejar el joc de les locals, no trobessin forats en la defensa igualadina. Les igualadines s’anaven fent amb el control del partit i al minut cinc la Laura Torres marcava el primer gol de la tarda al aprofitar un refús de la portera sobre el xut a boca de canó de la Laura Salvador (1-0).

Només un minut després, l’Elba Garreta marcava el segon per a les igualadines on el rebot a les
guardes de la portera xilena, Fernanda Hidalgo, hi van tenir molt a veure (2-0).
El partit es posava molt de cara per a les igualadines. A més, defensaven bé i sense haver computat
cap falta encara. Justament, el marcador de faltes marcava el mateix resultat a gols però al
revés.

Les madrilenyes van apujar un punt més d’intensitat, però les igualadines s’agradaven; defensaven
bé i creaven moltes ocasions. Algunes de molt clares.

El marcador no es mouria més i s’arribava al descans amb el marcador i el joc clarament favorable
per l’AQUA Igualada.

[Img #25670]La segona part començava amb molta intensitat per part de les visitants. L’especulació inicial s’havia transformat a molta intensitat i contundència. Això va exigir un punt més de concentració
en defensa. Una defensa que, segura, només portava dues faltes i quan calia, la jove portera Laia Navarrete, esmiculava les opcions visitants amb eficiència.

Les ocasions visitants eren cada cop més perilloses, però tot i així les igualadines també creaven
ocasions clares de gol que malauradament no es materialitzaven en gols.

L’Igualada intentava controlar el partit, però en un contraatac de Las Rozas arribava el seu primer
gol, que marcava la xilena Catalina “Cata” Flores, en un dos contra un ben resolt (2-1). Era el
minut nou de la segona part.

Apareixien els nervis a la grada. Les ocasions havien estat clares i nombroses però el marcador no
reflexava el joc vist. L’AQUA Igualada mantenia la seva intensitat i continuava creant perill a la
porteria madrilenya.

En un altre contraatac, el CP Las Rozas empatava el partit gràcies a l’Ana Asensi (2-2). El partit
entrava en una fase vibrant. Amb el partit trencat i ambdós equips creant ocasions clares i una
Laia Navarrete exhibint la seva qualitat i desesperant la bancada visitant. Quedaven vuit minuts
per fer el golet de la victòria… que es resistia molt. Ambdós equips tenien les seves opcions i el
partit es posava espectacular i trepidant.

Al final, empat a dos en un partit on les igualadines mereixien molt més i on les madrilenyes van
suar de valent per esgarrapar un punt. Res a veure amb l’Igualada de la setmana passada a Les
Casernes. Tampoc el rival, que havia guanyat els tres partits de les tres primeres jornades. Entre
les víctimes, l’Hostelcur Gijon, l’equip asturià de la igualadina Maria Díez que jugarà aquesta temporada
competició europea.

Així doncs, un punt agredolç però que dóna molta moral per afrontar el proper cap de setmana
amb dos partits contra dos grans rivals. El dissabte dia 7 de novembre a les 18:00 h. a Sant Hipòlit
contra el CP Voltregà. I el diumenge 8 de novembre, a Les Comes a les 13:30 h, contra l’Hostelcur
Gijon en partit avançat de la jornada 10 per compromís internacional de les asturianes. Serà un
bon moment per gaudir del joc de la igualadina Maria Díez, màxima golejadora de l’OKlliga en les
darreres temporades.

El club agraeix a tota la gent que està venint, socis, familiars, base… als partits a donar suport a
l’equip i anima a que s’hi sumint més socis, aficionats i seguidors, aquest diumenge dia 8 de
novembre a les 13:30 h. El joc de les igualadines bé ho mereix.