Inici Destacats Emotiu final de temporada del Dream Team Anoia amb un torneig inclusiu...

Emotiu final de temporada del Dream Team Anoia amb un torneig inclusiu Can Titó

COMPARTIR

El Dream Team Anoia ha celebrat el tancament de la temporada amb un emocionant torneig que va fer passar un matí molt intens als dos equips del Club Esportiu Anoia. Va ser també un dia de comiat i agraïment, perquè el projecte tanca una etapa i a partir del nou curs encetarà una altra, després de la fusió del CE Anoia i el CF Vilanova. Un dia de festa, on com afirma Raúl Martos, no era important guanyar, sinó passar-ho bé i compartir una matinal esportiva i social que va ser molt emotiva.

El torneig va reunir als equips inclusius de la Penya Blaugrana Sant Vicenç dels Horts, INSERCOR Cornellà, l’Associació Adisga de Gavà i el Dream Team Anoia (que actualment compta amb dos equips).

Dividits en dos grups van passar la primera fase i després els habituals encreuaments fins a la final, que va enfrontar al Dream Team Anoia contra la Penya Blaugrana. El bon joc i la igualtat entre ambdós equips els va portar als penals que van acabar guanyant els locals.

Martos destaca el bon ambient que es va viure al llarg de tot el matí i ha agraït el suport municipal que va permetre als participants una remullada a la piscina i un refrigeri a base de fruita per a tots els jugadors. També ha donat les gràcies a les empreses col·laboradores; al CE Anoia que va contribuir amb les medalles i copes per als participants i a la Federació Catalana de Futbol que va subvencionar l’arbitratge dels partits.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa Noemí Trucharte, el regidor d’Esports David López, Paco Borrega delegat directiu a l’Anoia de la Federació Catalana de Futbol i Albert Piñol, director gerent d’Àuria Cooperativa.

De cara a la nova temporada, com assegura Raúl Martos, el projecte agafa nova volada i ja es preparen per fer una presentació pública a mitjan setembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*