Inici Poliesportiu Els Vilafranca Eagles, invictes a casa

Els Vilafranca Eagles, invictes a casa

[Img #3066]Els Vilafranca Eagles s’emporten una important victòria contra els que fins ahir eren els líders de la competició, els Senglars, es mantenen invictes a casa, on fins l’any vinent no tornaran a tenir cap enfrontament i a més a més es situen tercers a la classificació, empatats a victòries amb el segon classificat.

El partit va començar d’allò més igualat, on els vilafranquins aconseguien aturar l’atac de Senglars en el primer drive per donar la pilota a l’atac local, que no desaprofitarien per inaugurar el marcador, la defensa d’Eagles es confiava i en el següent drive els Senglars en una big play van aconseguir igualar el marcador a 6, i a més aturaven l’atac dels Eagles per anotar una altre big play i posar-se amb 6-12, però l’ofensiva local no tenia intenció de deixar que els Senglars marquessin el ritme i en la primera jugada Ignasi Blanca es creua tot el camp i deixa la pilota a 3 iardes perquè en Jaume Rojano entri la pilota a touchdown i es pugui marxar al descans amb un igualat 12-12.

La segona part els Eagles van aconseguir imposar el seu ritme, sobretot degut als pocs efectius dels que disposaven Senglars, fet que físicament van aprofitar els Eagles, aturant en totes les ocasions l’atac rival per donar una i altre vegada la pilota a l’atac local, tot i que només es va interceptar un cop, per en Miquel Granados, es va fer una bona feina a nivell general, sobretot dels linebackers Xavier Mestre i Carles Casals, molt actius tot el partit, provocant fumbles i obligant a xutar la pilota i que així l’atac pogués anar sumant touchdowns, fins a en 6 ocasions, 3 jugadors es van estrenar amb 1 touchdown cadascun, Ismael Cruz, Jaume Rojano i José Luís Gil, i els altres 3 van anar a càrrec d’Ignasi Blanca.