Inici Poliesportiu Els Vilafranca Eagles avancen amb pas ferm cap als playoff

Els Vilafranca Eagles avancen amb pas ferm cap als playoff

[Img #4174]Els Vilafranca Eagles de futbol americà van aconseguir una nova victòria a casa davant els Uroloki de Barcelona en un partit molt dur psicològicament, ja que els de Barcelona van estar a punt de remuntar el partit.

Tot i que els Eagles es van avançar ràpidament i es van situar en un favorable 19-0, al primer quart, gràcies als touchdowns del quarterback, Ismael Cruz i el corredor, Ignasi Blanca per partida doble i la conversió d’en Zeus Medel.

Al segon quart els de Barcelona van reaccionar i van escorçar diferencies amb un touchdown, que situava el 19-6 al descans.

A la represa, els Uroloki van poder apropar-se encara més al marcador i situar un inquietant 19 a 18 desprès de dos touchdowns, que donaven emoció a aquesta segona part, però els Eagles no estaven disposats a deixar escapar la victòria i dos nous touchdowns d’Ignasi Blanca, un després d’una intercepció del capità de la defensa, en Xavier Mestre, quan els Uroloki es trobaven a tant sols 1 iarda d’anotar, donava certa tranquil•litat a l’afició local, amb un 31-18.

Els Uroloki encara van gaudir d’una oportunitat més, on van anotar i es van situar a tant sols un touchdown de distància, 31-24, que seria definitiu, gràcies sobretot a la bona tasca de l’entrenador Joan Pere Bejarano, que va gestionar molt bé el temps, per esgotar-lo sense que els Uroloki aconseguissin la possessió de la pilota, i aconseguint un nou triomf a casa que els situa momentàniament en la quarta posició de la classificació, un lloc que donaria als vilafranquins accés a les semifinals per el títol.