Inici Festes Els Reis passen per Capellades

Els Reis passen per Capellades

COMPARTIR

[Img #3602]Ses Reials Majestats van passar aquest dissabte per Capellades amb una comitiva de més de 50 patges, que acompanyaven als tres reis i el patge Kamalú tant des de les carrosses com des de diversos vehicles.

Els nens i nenes els esperaven il•lusionats des del carrer Major i de la plaça Verdaguer, on després de ser rebuts per l’Alcalde de Capellades, Marcel•lí Martorell, van entrar a l’església a adorar el Nen Jesús. A la plaça, amb tots els patges al peu de l’escenari, primer va parlar l’Alcalde Martorell qui va agrair la tasca dels Reis i els va animar a continuar repartint regals i joguines per totes les cases capelladines. El Patge Kamalú va parlar seguidament per continuar demanant esforç en aquests anys difícils, però sempre amb la màgia dels infants.

Els mateixos Reis i l’Alcalde van ser els encarregats d’obrir la capça gegant amb les butlletes que durant totes les festes s’han pogut omplir als comerços capelladins i escollir els 3 afortunats guanyadors.

Amb la Cavalcada de Reis es posa pràcticament punt i final a les celebracions nadalenques que van començar amb el Pessebre Vivent organitzat des de l’Escola Mare del Diví Pastor i l’exposició de Nadal a Casa Bas amb les pintures de Jordi Pons. Durant aquests dies també s’ha pogut gaudir dels pessebres a l’església de Santa Maria i al Taller del Pessebre del carrer Sant Francesc; del teatre amb l’obra “Anna Sullivan” a càrrec del Grup Teatral de Capellades; del Concert de Sant Esteve de la Coral Noves Veus i del Concert de Reis de la Coral Xeremell i de la tradicional Cursa del Gall Dindi i Travessa a la Bassa.

Ara, només queda diumenge vinent l’entrega de premis del Concurs de Pessebres que s’organitza des de la Parròquia de Capellades, que es farà després de la missa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*