Inici Destacats Els pobles de la Vall de Carme estrenen un cicle d’arts escèniques

Els pobles de la Vall de Carme estrenen un cicle d’arts escèniques

COMPARTIR

La Vall de Carme, formada pels municipis de Carme, Orpí i Santa Maria de Miralles, ha posat en marxa el cicle cultural Flueix, una programació pròpia d’espectacles per aquesta primavera i una altra programació per a la tardor. La voluntat de l’ens supramunicipal és la dinamització cultural alhora que es creen vincles entre els tres pobles i les seves comunitats.

Amb l’objectiu de promoure la connexió entre els tres pobles de la vall de Carme, el cicle de teatre FLUEIX proposa un viatge emocionant a través de les arts escèniques, amb espectacles pensats per a tot tipus de públics i interessos.

El primer espectacle d’aquest cicle tindrà lloc a Orpí, a la Plaça Sant Jordi de Can Bou, el 23 de març de 2024, a les 16.30 h. Aupa Strings presenta «Playlist», una producció que forma part de la primera edició de la Puigdendela, una celebració que promet encantar a grans i petits.

Seguint en la línia d’oferta variada i accessible, el segon espectacle es desenvoluparà a Carme, al Pati de l’Església, el 7 d’abril de 2024, a les 11.00 h. Aquí, els espectadors podran gaudir d’un taller de dansa urbana seguit d’un espectacle de dansa a les 12.30 h, presentat per la reconeguda companyia cubana The Concept amb la seva obra «Historia de un Salto».

Per tancar aquesta primera etapa del cicle de teatre FLUEIX, el tercer espectacle se celebrarà al Castell de Miralles, el 2 de juny de 2024, a les 11.30 h. Marcel Casellas i la Vella Clúndia oferiran un concert inoblidable dins dels actes de la Fira de l’Aplec del Castell, a Santa Maria de Miralles.

Amb aquesta iniciativa, els ajuntaments de Santa Maria de Miralles, Orpí i Carme, amb la col·laboració de Teatre Nu, busquen no només enfortir els seus llaços, sinó també fomentar el desenvolupament socioeconòmic dels seus municipis a través de la cultura i l’art com a ponts de connexió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*