Inici Art Els «Paisatges viscuts» de Josep Alonso, a la sala Portal del Llevador

Els «Paisatges viscuts» de Josep Alonso, a la sala Portal del Llevador

COMPARTIR

[Img #6077]El pintor Josep Alonso tornarà a exposar a Igualada per a presentar els seus “Paisatges viscuts”, una col•lecció  d’olis sobre tela basats en els paisatges, ambients, racons  i detalls  que l’artista ha anat recollint al llarg  dels seus viatges.

L’igualadí Josep Alonso, nascut a Tejeda de Tiétar, va formar-se a Igualada durant la dècada dels seixanta on va participar en nombroses exposicions individuals i col•lectives ( Amb el Grup 03 Color, al Saló d’Artistes Igualadins), entre les quals cal destacar l’exposició individual sobre poemes d’Antonio Machado.

Tot i no presentar públicament cap obra pictòrica des de llavors, Alonso no ha deixat mai de banda la seva faceta artística, sempre molt vinculada a Igualada i comarca: en el camp de l’escultura és autor de les figures que ocupen les tres fornícules de la façana de l’Església de Santa Maria d’Igualada (Sant Francesc, Sant Joan i Santa Joaquima). Com a il•lustrador, ha treballat en varis projectes com la Història de les comarques de Catalunya i vàries portades de llibres i revistes.

L’exposició tindrà lloc a la Sala Polivalent El Portal del Llevador  (C/ Concepció, 3) i es podrà visitar del 14 al  28 d’abril (tardes de 7 a 9, i els matins de dissabte i diumenge, de 12 a 2).
L’Acte inaugural serà el diumenge dia 14 a les 12 del migdia i comptarà amb dues actuacions musicals: la primera, a càrrec de Neus Peris i Anna Gutiérrez, que interpretaran un parell de sonates per a violí i piano de Haendel; després, el trio de jazz format per Ildefons Alonso a la bateria, Dani Comas a la guitarra  i Neus Peris al piano, amb temes i improvisacions inspirades en els quadres de l’exposició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*