Inici Festes Els nuclis montbuiencs d’El Saió i Coll de Guix celebren la seva...

Els nuclis montbuiencs d’El Saió i Coll de Guix celebren la seva Festa Major

COMPARTIR

[Img #8937]La recuperada festa major dels petits nuclis montbuiencs, El Saió i Coll del Guix, es celebra la setmana següent a la festa major dels nuclis antic i urbà de Sta. Margarida de Montbui, és a dir, el darrer cap de setmana de juliol.  

Divendres 26

La festa començarà el divendres dia 26 a les 9 del vespre, coincidint amb Santa Anna, la verge venerada a l’ermita de Sta. Anna El Saió, amb una Trobada amb cants de Taizé. Aquesta activitat és oberta a totes les edats, i tindrà lloc davant mateix de l’església.  

Dissabte 27

Les activitats començaran a les 18.15 amb la 5ª caminada popular, una ruta circular de 5 km que permetrà conèixer la Fou de Can Milà. El punt de sortida i d’arribada és diferent d’altres anys, ja que enguany serà a la Masia de Can Vilaseca (just al final de la Ctra. BV2232). Es recomana portar gorra i aigua. 

A les 20.00 hi ha una competició de bitlles catalanes, amb premis pels 2 primers classificats (adults i infantils) i també jocs de cucanya per a la quitxalla.  A les 21.00 sopar de veïns i amics, que donarà pas a un espectacle familiar de màgia, amb el Màgic Raul, un espectacle per a totes les edats.

Per tancar les activitats del dissabte, es podrà ballar una estona i també hi haurà servei de bar.
Pel sopar, que té un preu de 4€ (entrepà, beguda i café), cal confirmar prèviament la reserva fins màxim el dijous dia 25 a l vespre, a l’email saio.colldelguix@gmail.com

Diumenge 28

El diumenge, els actes començaran amb una Missa solemne a les 12.30 oficiada per Mn. Miguel Guillén, i un vermut-concert popular que estarà amenitzat pel duet anoienc Joan i Josep.

Aquesta festa és possible gràcies a la col•laboració desinteressada de moltes persones, entitats i comerços: Agro-Igualada, Can Passanals, Club de Bitlles Igualada, Globus Kon-tiki Jardineria Morera, Mas Buret, Molins de la Font Trobada, Perruqueria Fani, Pizzeria Munich i Servi-Camp.

L’organització és a càrrec de l’AAVV d’El Saió-Coll del Guix i l’Associació d’Amics de Santa Anna, amb el suport logístic de l’Ajuntament de Sta. Mgda. de Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*