Inici Festes Els Moixiganguers fan la seva millor actuació en una diada de Festa...

Els Moixiganguers fan la seva millor actuació en una diada de Festa Major

COMPARTIR

[Img #9312]Igualada ha viscut una històrica diada castellera en el seu diumenge de Festa Major. Els Moixiganguers han la seva millor diada durant la festa gran i una de les millors dels seus prop de 20 anys d’història. Els morats han fet d’amfitrions de la Colla Joves Xiquets de Valls i dels Castellers de Sabadell, que han exhibit els seus castells davant una plaça de l’Ajuntament plena.

Aquest migdia, la colla igualadina ha descarregat amb èxit un 4 de 8, un 2 de 7 i un 7 de 7.
La colla Joves Xiquets de Valls ha convertit Igualada en plaça de 9, en [Img #9314]descarregar dos castells de complexitat: un 3 de 9 amb folre i un 4 de 9 amb folre. Els vallencs també han descarregat un 5 de 8.

La colla dels Saballuts ha descarregat un 3 de 8, un 4 de 8 –aconseguit al segon intent- i un 2 de 7.

Per cloure la diada, les tres colles han fet pilars de cinc i de quatre i, en el cas dels Moixiganguers, l’alcalde Marc Castells i els regidors que l’acompanyaven al balcó han fet pujar l’enxaneta i els terços.

[Img #9313]El cap de colla dels morats, Jordi Moreno, s’ha mostrat orgullós de consolidar castells com el 4 de 8 i la torre de 7. El mateix Moreno ha definit la diada en el seu discurs de cloenda com la millor en Festa Major i la segona millor actuació de la seva història.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*