Inici Destacats Els Moixiganguers d’Igualada celebren el seu 29è aniversari

Els Moixiganguers d’Igualada celebren el seu 29è aniversari

COMPARTIR

Diumenge 21 d’abril, Igualada es tenyia de morat per celebrar la Diada del XXIX aniversari dels Moixiganguers, en una cita a la plaça Pius XII amb Castellers de Lleida, ja habituals en aquesta actuació, i Minyons de Terrassa, que per primera vegada actuaven en el marc de l’aniversari de la colla igualadina.

A la primera ronda, els locals van descarregar una sòlida torre de 7; els de ponent van fer un 4d7 amb agulla molt ben treballat, el primer que descarreguen aquesta temporada; i els egarencs tancaven ronda amb el 3d8 que van estrenar per primera vegada la setmana passada a l’actuació de Can Jorba.

Agafant el relleu de Minyons, a la segona ronda els morats van fer el 3d8, que van descarregar per primera vegada a l’actuació de la setmana passada a Sant Guim de Freixenet. Els bordeus descarregaven la torre de 7, sent així la quarta vegada que l’alcen aquest 2024, i els malves assolien un 4d8 per primera vegada aquesta temporada.

En la darrera ronda, els Moixiganguers van descarregar el 4d8, el tercer que fan enguany. Tot seguit, els Castellers de Lleida feien un 5d7, com els Minyons de Terrassa, que també el descarregaven.

En els pilars de mèrit, els Moixiganguers van intentar portar a plaça el pilar de 6 per primer cop d’ençà que ha començat la temporada, però l’estructura va cedir quan l’enxaneta acabava de fer l’aleta. Cal recordar, que els morats el van descarregar per primera vegada en la seva història, a l’últim tram de la temporada passada.

L’actuació es va tancar amb una ronda de pilars conjunts a on els igualadins i els lleidatans van aixecar cada una un vano de cinc, i els terrassencs van fer dos pilars de 4 i dos pilars de 5.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*