Inici Bàsquet Els més petits salven la jornada del Vilanova de Bàsquet

Els més petits salven la jornada del Vilanova de Bàsquet

COMPARTIR

[Img #6089]La jornada va començar amb una nova victòria, la vuitena consecutiva, de l’equip aleví mixte davant del fins ara líder MARTA MATA per 27 a 25. Un bon començament de partit dels nois i noies de l’equip, amb una bona defensa i atacs ràpids, amb parcials de 13-4 i 9-5 va fer que s’arribés al descans amb un còmode avantatge de 22-9. Tot semblava que seria una altra victòria sense patiments, però el MARTA MATA no va donar el partit per perdut i amb un parcial a la segona part de 5-16, es va arribar al final amb un ajustadíssim 27-25. Amb aquesta victòria els nois i noies de l’equip son ara mateix líders de [Img #6090]la classificació. Van jugar Anabel Tena (1), Lucía Moreno (1), Irene Leno (6), Victor Larrache (14), Arnau Cano (1). Carlos García (2) i Santiago Torres (2).

L’equip júnior va perdre davant el CB SAB per 91 a 14. Degut a les moltes baixes els nois no van poder plantar cara al rival. Ahir un terç dels jugadors eren cadets i això es nota ja que jugan davant de jugadors amb 3 i 4 anys més que ells. Van jugar Dani Velasco, Sergi Gálvez, Tiago Rodríguez (5), Camilo Rodríguez (2), Carlos Latorre (2), Alex Nebrera (3), Sergi Brugués (2), Javier Sànchez i Leo Rodríguez.

L’equip sènior masculí va perdre davant el C.E. MONTSENY per 100 a 47. Malt partit sense paliatius el que van jugar els vilanovins. No van estar mai dintre del partit, i si a això sumen l’encert desde la línea de 3 punts dels rivals, amb 13 cistelles, expliquen el correctiu sofert.
Van jugar Ricard Pons (2), Fernando Leno (2), Sofian el Harchi (3), Víctor Ajenjo, Oscar Borrega (10), Gerard Pons (3), Manu Contreras (7), Carlos López (6), Carles Llop, Stalin Rodríguez (6) i Albert Vilalta (8).

La jornada es va tancar amb la derrota de l’equip sènior femeni davant el BARÇA CBS per 52 a 27. Les jugadores vilanovines no van poder fer res davant el segon classificat. A més tenien les baixes de dos dels puntals de l’equip en el joc interior, la Clàudia Oller i la Rosa Queraltó. El partit no va tenir història i es va decidir als primers quarts amb parcials de 17-5 i 15-9. Aquest proper divendres jugaran el partit ajornat al seu dia davant el VILANOVA I LA GELTRÚ. Van jugar Carme Vidal (5), Cèlia Conill (7), Laia Noguera, Alexandra Vives (4), Montse Bertràn (4), Alba Bautista (4) i Berta Solà (3).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*