Inici Futbol Els madridistes s’imposen als blaugranes en el derbi de penyes de l’Anoia

Els madridistes s’imposen als blaugranes en el derbi de penyes de l’Anoia

Bon partit de l’Ateneu-PBI, tot i la gran quantitat de baixes i de no poder sumar cap punt, en el derbi de penyes de l’Anoia.

La primera meitat va ser de domini local, a l’Ateneu-PBI li va costar entrar en el partit i això ho van aprofitar els blancs per avançar-se ràpidament en el marcsdor amb un 2-0 en els dos primers xuts a porteria.
Tot i això, els visitants no van abaixar els braços, es van conectar en el partit, i van disposar d’una clara ocasió per ajustar el marcador just abans d’arribar al descans.

En la segona meitat els blaugranes van fer un pas endavant, el domini era altern i no es creaven clares ocasions. Fins que al minut 59, un xut desde la frontal de l’Ateneu-PBI va ser rebutjat amb les mans per un defensa local i l’àrbitre marcava penal, que va ser transformat per Lliró.

L’alegria visitant va durar molt poc ja que, 5 minuts més tard, una errada defensiva permetia a Grimaldi fer el 3-1, que semblava tancar el partit. A partir d’aquí domini visitant, amb alguna ocasió clara per reduir distàncies, però no va ser fins a l’últim minut, que un altre penal, molt discutit pels locals, col.locava el 3-2 definitiu.