Inici Llibres ‘Els llibres viatgers’: per vacances torna el concurs més refrescant de la...

‘Els llibres viatgers’: per vacances torna el concurs més refrescant de la Biblioteca

COMPARTIR

Amb l’objectiu d’unir el plaer de la lectura amb l’encant de la fotografia la Biblioteca Central d’Igualada ha tornat a convocar el concurs fotogràfic ‘Els llibres viatgers’. Aquest és el sisè any que fa una crida per reunir les fotos més originals d’unes vacances plenes de llibres i lectures a la fresca. Un any més, i per gentilesa de Roig Fotògrafs, el guanyador s’endurà un premi relacionat amb la fotografia i també se sortejarà un lot de llibres entre els participants.

 

 

[Img #23474]Per participar del concurs cal ser major de 14 anys i es poden presentar un màxim de dues fotografies originals i inèdites en les que s’ha de veure una persona llegint, algun llibre o un entorn relacionat amb la lectura. Les fotos han de tenir una resolució mínima de 300 ppp i un pes d’arxiu inferior a 5 MB. Es poden fe arribar de tres maneres: en paper fotogràfic personalment a la Biblioteca (20 x 30 cm); per mail a b.igualada.c@diba.cat o bé penjant-les a l’esdeveniment «Llibres viatgers 2014» del facebook de la Biblioteca.

 

 

Termini fins el 31 d’agost

Hi ha temps d’enviar les imatges fins al 31 d’agost. Després, un jurat format per dues bibliotecàries i un representant de Roig Fotògrafs decidirà quina és la foto guanyadora d’aquest 2015 i farà una selecció dels millors treballs per formar part d’una original exposició a «L’aparador de la Biblioteca». El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 25 de setembre. L’any passat la foto guanyadora va ser «Vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest iceberg ja s’ha fos», d’Anna Casals. Les bases completes d’aquest certamen fotogràfic es poden consultar personalment a la Biblioteca i a la pàgina web www.bibliotecaigualada.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*