Inici Motor Els igualadins Pep Vives i Jordi Vives, segons a la Nocturna Clàssic...

Els igualadins Pep Vives i Jordi Vives, segons a la Nocturna Clàssic Ral·li

COMPARTIR

[Img #6203]El passat dissabte es va disputar, amb sortida des de Manresa, la 12ena edició de la Nocturna Clàssic Ral.li, organitzat pel Clàssic Motor Club del Bages. Enguany un total de 95 equips disputaren la prova que transcorria també per Calaf i el nucli anoienc d’Aleny i Calaf, malgrat que la majoria de trams eren al Bages i Solsonès.

Després de recórrer 370 quilòmetres durant 7 hores continuades amb sol, pluja i fins i tot neu, els guanyadors foren l’equip format per Jordi Arriezu i Jesus Arriezu amb Porsche 911SC de 1982, seguits a quatre segons per [Img #6202]l’equip igualadí Pep Vives i Jordi Vives amb OPEL Kadett GTE de 1977 de l’ESCUDERIA GTAm, i tancant el podi Xavi Fernandez i Agnès Sala amb BMW 323i de 1983.

La també parella anoienca Eduard Poveda i Victòria Carrascosa amb VW Golf GTI de 1983 tot i anar en segona posició durant tot el rallye varen caure fins la 26èna en cometre un error a falta de 10 quilòmetres per acabar el ral•li. La igualadina Anna Vives aconseguí la 29ena posició copilotant Tere Armadans amb Porsche 911, i per acabar l’equip del Moto Club Igualada Xavier Rabassa – Dani Sagués, amb R5, acabaren 44ens classificats dels 91 vehicles que acabaren la prova.

La propera cita de la Copa Catalana de Ral•lis de Regularitat per Clàssics es disputarà a Olot el proper 25 de maig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*