Inici Motor Els igualadins Pep i Jordi Vives, segons al Ral·li Boucle du Vallespir

Els igualadins Pep i Jordi Vives, segons al Ral·li Boucle du Vallespir

[Img #8458]El passat cap de setmana es disputà la 4a edició del Rallye Boucle du Vallespir, amb base a la localitat Francesa d’Amélie les Bains. La prova de regularitat per a vehicles clàssics de competició, que constava de 13 trams secrets, es va disputar per terres de la Catalunya Nord i incloïa trams com el mític Corsavy, l’espectacular Col de Mollo, unes voltes al circuit d’Elna i fins i tot una breu entrada a l’Alt Empordà.

L’edició d’enguany va comptar amb la participació d’una vuitantena d’equips, 22 dels quals vinguts de Catalunya gràcies a la puntuabilitat de la prova per la Copa Catalana de Rallyes de Regularitat.

Els estrets trams sinuosos del Pirineu, plens de paranys, es van sumar a una intensa calor en la primera secció del ral·li, fet que no va impedir que alguns dels participants es destaquessin amb penalitzacions molt ajustades. Malgrat tot, cap equip pogué respirar tranquil fins diumenge al migdia, doncs la naturalesa del ral·li castigava severament qualsevol incidència o error amb la pèrdua de nombroses posicions.

Finalment el pòdium s’omplí de catalans, amb J.M. López – J. Peradalta en primera posició (11.7 punts, amb VW Golf GTI), seguits de prop pels igualadins Pep Vives i Jordi Vives (14.4, amb Opel Kadett GT/E), i completant el podi Ll. Pallí – X. Massachs (26.7, amb Mini Cooper). Pel que fa a la resta d’igualadins, cal destacar el 10è lloc de Xavier Rabassa i Daniel Sagués (Renault 5) i el 23è de Tere Armadans i Anna Vives (Porsche 911). Aquest resultat permet als germans Vives escapar-se en solitari al Campionat de Catalunya, amb un avantatge de 14 punts a falta d’una sola prova, la 8a Volta a Osona, que es disputarà el proper 30 de Novembre.