Inici Teatre Els igualadins Caràcters Teatre porten els contes de Txèkhov a l’escenari de...

Els igualadins Caràcters Teatre porten els contes de Txèkhov a l’escenari de l’Aurora

COMPARTIR

[Img #8484]El Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia torna aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora i ho fa amb Caràcters de Txèkhov, a càrrec de la companyia igualadina Caràcters Teatre.

El dramaturg rus Anton Txèkhov, autor de cèlebres obres teatrals com Oncle Vània, La Gavina, Les tres germanes o L’hort dels cirerers, entre d’altres, també va deixar un gran llegat narratiu, amb relats i contes extraordinaris. Neil Simon va adaptar algunes d’aquestes peces a El bon doctor, que ha esdevingut la base d’aquesta interessant proposta que presenta Caràcters Teatre aquest cap de setmana a la sala independent igualadina.

A Caràcters de Txèkhov veurem, tal i com ens expliquen els membres de la companyia, “un tastet dels molts relats que va escriure Txèkhov en els quals els personatges, les seves maneres de fer i de sentir són els principals protagonistes. Tot plegat combinat amb anècdotes que tenen a veure amb la vida del metge i dramaturg rus. La música hi juga un paper clau i ha estat especialment creada per la funció”.

A Caràcters de Txèkhov la companyia igualadina ret un homenatge a l’escriptor rus i a la seva obra. “Ens van caure a les mans uns textos de l’autor en un bon moment, els vam llegir i compartir, observant ràpidament les àmplies possibilitats d’interpretació. L’emoció ja estava servida… “ expliquen els actors de Caràcters Teatre, que han estat treballant els textos de Txèkhov durant dos anys, amb un exhaustiu treball de recerca i documentació. En aquest sentit, els membres expliquen que “ens va resultar imprescindible situar l’autor en el seu context històric, per entendre com es vivia a Rússia en aquells temps i el per què dels seus personatges i les situacions que es donaven. De mica en mica i gairebé com per sorpresa, descobríem curiositats i jugàvem a interpretar-les tot incloent-les al nostre espectacle”.
Caràcters Teatre són Ivet Domínguez, Maria Roca i Albert Latorre. La música, composta expressament per a l’obra, és signada per Adrià Garcia.

Funcions

Les representacions de Caràcters de Txèkhov es faran el dissabte 6 a les 22 h. i el diumenge 7 de juliol a les 19 h. Les entrades (10 € i 8 € amb els descomptes habituals) es poden adquirir de manera anticipada per Internet a la web del Teatre de l’Aurora i també a la taquilla del teatre (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 93 805 00 75 exclusivament els dimecres i els dijous de 18 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Més propostes del Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia

El Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia es clourà el 13 i 14 de juliol amb la posada en escena de la comèdia Pel davant i pel darrera, de la companyia La brillante, de Castellolí. Ja podeu comprar les vostres entrades a www.teatreaurora.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*