Inici Festes Els Falcons de Vallbona actuen a Canaletes

Els Falcons de Vallbona actuen a Canaletes

COMPARTIR

[Img #28937]El diumenge passat els Falcons de Vallbona d’Anoia van actuar a l’escola Les Oliveres de Canaletes, en motiu de la jornada de portes obertes familiars.

 

A primera hora van realitzar un taller-demostracio per tots aquells grans i petits que els agrades i volguessin participar i provar  de fer falcons.  La resposta de la gent participant va ser molt positiva i agradable atrevint-se en figures ven  difícils com la pira o els avions o uns podis que van fer la delícia de petits i grans. Desprès d’un descans i avanç del dinar, vam realitzar una bona actuació amb una serra de 6 puntes, l’escala caminada de 5 ,  unes planxes de 4, la pira 4×3. i un avet de 6 per acabar l’actuació. Tot seguit es va amenitzar amb una arrossada popular per acabar de celebrar els actes de les portes obertes de l’escola.

 

Actualment els Falcons de Vallbona estan  preparant  la trobada Nacional de Falcons que es farà a Vallbona d’Anoia el proper dia 14 de maig a la tarda. L’associació fa una crida a totes aquelles persones que desitgin participar: es poden trobar els divendres  a les 8 del vespre i fins les 10 a la sala Jaume Claveres de Vallbona d’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*