Inici Música Els Falcons de Capellades organitzen una nit de concerts

Els Falcons de Capellades organitzen una nit de concerts

COMPARTIR

[Img #2579]Aquest dissabte dia 1 de Desembre, els Falcons de Capellades organitzen una nit de concerts amb entrada gratuïta que inclourà tres grups en directe i disco mòbil.

El concert començarà a les 23:00 al Teatre de la Lliga, els Visacos amb música dels anys 60, un grup local molt estimat, el Manel i les seves cançons, que ens aportarà un aire català i variat, a continuació el últim grup anomenat .Cat, de rock català i acabant per la disco mòbil pels més joves.

La colla falconera volen agrair a tots els grups, el seu suport desinteressat per fer possible aquesta festa on també hi haurà un sorteig per un cap de setmana d’hotel a Andorra, gràcies a l’aportació de l’agència de viatges mctravelmon.

A més d’organitzar aquest concert, els Falcons tindran tres petites actuacions el diumenge dia 2 de Desembre, totes elles a Capellades: a les 12 del migdia a la Font de la Reina, a la tarda a la residència d’avis i l’última, un acte benèfic el II Festival solidari de Nadales, organitzat pel Coro Romero Virgen de la Cabeza de Capellades, on totes les entitats locals hi col.laboren.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*