Inici Festes Els Falcons de Capellades arrenquen temporada a casa

Els Falcons de Capellades arrenquen temporada a casa

COMPARTIR

[Img #5086]Diumenge passat va tenir lloc a Capellades, una de les diades més importants del municipi. El Mercat Figueter, una fira que compta amb més de 600 anys d’història. Els Falcons de Capellades van mostrar-se molt emocionats per la seva primera actuació en aquesta diada, ja que la colla falconera es va fundar al juny de l’any passat.

Després de l’acte inaugural es va donar pas l’actuació dels Falcons de Capellades, començant per una sardana, figura mai vista a la vila amb una perfecte execució, els Avions llargs de 3 de 3 també molt assumits ja per la colla, una Escala de 6 on la recent anxaneta tenia la seva petita vergonya però que al final amb la seva valentia la va coronar i el gran públic assistent la va aplaudir molt emotivament , per acabar una Pira de 8 molt tranquil•la , amb l’objectiu molt clar d’assolir un pis mes.

Van continuar pels carrers de la vila, fent una parada a la Plaça d’Àngel Guimerà per tornar a realitzar una escala de 6, molt ben executada.

A la tarda tenien previst fer un taller a la Plaça Verdaguer, on es van veure obligats a anul·lar-lo per les baixes temperatures i el fort vent que el feien impossible realitzar-lo en condicions òptimes.

Així doncs, els Falcons de Capellades estan molt satisfets per aquesta primera actuació d’enguany a la seva vila, on sempre tenen el caliu del seu públic i molt il•lusionats per seguir endavant en aquesta nova temporada, on els seus falconers/es es superen cada dia per seguir creixent.

La seva pròxima actuació la tindran a Sant Jaume de Llierca (Girona) per la XX Fira de Sant Josep el diumenge 17 de Març.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*