Inici Gent Els estudiants anoiencs participants als camps del Rotary Club es troben a...

Els estudiants anoiencs participants als camps del Rotary Club es troben a Igualada

COMPARTIR

[Img #32612]Un any més el Rotary d’Igualada organitza la trobada de joves de l´Anoia que aquest  estiu han participat  en diferents camps que organitza aquesta entitat. Divendres passat, a les instal·lacions de Sesoliveres, ells amb els seus pares i socis rotaris, van compartir taula i, tot seguit, van explicar i mostrar els reportatges de les seves experiències.

 

Països com Chèquia, Eslovènia, Finlàndia, Itàlia, Alemanya, Egipte i Romania, han estat els receptors d’aquest joves, fent diverses activitats. Visites culturals, treballs de ceràmica, aeronàutica, fins i tot  el muntatge d’un violí que va sonar al sopar.

 

Entre els vuit participants, hi eren els guanyadors dels tres premis que atorga el Rotary dintre del programa Protagonistes del Futur, i que organitzen conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada, el CECI i l’Escola d’Enginyeria , que distingeixen al millor estudiant d’Igualada.

 

Van cloure l’acte Jaume Solano, president del Club i la Regidora d’Ensenyament i Joventut, Patricia Illa, qui va ressaltar l’amistat que generen aquestes activitats, entre persones de diferents procedències  i tan necessari que es per la Pau d’avui i en el futur.

 

El recolzament a la Joventut és una de les àrees preferents que treballa Rotary International. A més del miler de beques que atorga a tot al Món, 8000 joves es mobilitzen cada any participant en intercanvis d’un curs, els familiars de 45 dies i els 110 camps majoritàriament europeus.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*