Inici Bàsquet Els equips del Vilanova de Bàsquet arrenquen l’any amb derrotes

Els equips del Vilanova de Bàsquet arrenquen l’any amb derrotes

[Img #12423]

La primera jornada de l’any s’ha saldat amb una victòria i tres derrotes per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant.
Va obrir jornada l’equip infantil masculí, amb derrota devant el Sant Ramón per 14 a 64.
Bon partit dels nois, sobretot a la segona part. El marcador es va tancar al final del tercer quart, quan estavan jugant molt bé. Així a l’últim quart, van fer bastants punts que no van quedar reflectits a l’acta.
Van jugar Adrià Sala (8), Jonathan Martínez, Victor Larrache (4), Arnau Cano, Carlos Lorenzo, Cristian

[Img #12424]

Martínez, Carlos García i Santiago Torres. Entrenador Héctor Castillo.
Parcials, 6-16, 6-22, 2-22 i marcador tancat.
L’equip cadet va aportar la victòria de la jornada, al guanyar el derbi comarcal a casa del ÒDENA C.B. per 13 a 42. Al moment de redactar aquesta crònica no disposem de l’acta del partit. Entrenador Albert Moreno.
L’equip sots 25 masculí va perdre amb el C.B. IGUALADA per 39 a 73, plantant cara i donan una bona imatge devant el rival comarcal. Fins al minut 8 el marcador va estar molt igualat  9-9, però 2 triples i una jugada de 2+1 va tirar per terra tota la bona feina feta fins al moment. Tot i així, van continuar fent un bon joc durant tot el partit, jugant durant moltes estones de tú a tú amb un rival de més nivell i amb tots els jugadors aportan coses positives per l’equip.
Van jugar Joan Marc Tomàs (2), Fernando Leno (6), Victor Ajenjo (3), Oscar Borrega, Héctor Castillo (4), Adrià Lloret (6), Stalin Rodríguez (6), Albert Vilalta (4) i Adrià Díaz (8). Entrenador Pep Ferrer.
Derrota de l’equip sènior femení devant el C.B.NOU ESPLUGUES per 45-54.
Partit molt igualat i molt dur el disputat avui per les jugadores vilanovines. L’encert en el tir de tres, amb 3 cistelles de les visitants al primer quart li va donar l’avantatge de 3 punts, amb que es va tancar. Les jugadores locals van reaccionar al segón i es va arribar al descans amb el marcador empatat a 26. De nou el tercer quart va resultar fatídic i amb un parcial de 7-14, l’equip rival va agafar una diferència que les locals ja no van poder recuperar.
Parcials 10-13, 16-13 7-14 i 12-14
Van jugar Carme Vidal, Clàudia Oller (12), Emma Sellarés, Cèlia Conill (11), Alexandra Vives (2), Susanna Sánchez, Montse Bertran (5), Alba Bautista (5), Berta Solà (8) i Anna Solà (2).