Inici Bàsquet Els equips de bàsquet de l’IES Pere Vives inicien temporada

Els equips de bàsquet de l’IES Pere Vives inicien temporada

COMPARTIR

CAMPIONAT DE BÀSQUET JUVENIL FEMENÍ
Informa Sergi García, entrenador de l’equip.
BÀSQUET LA GRANADA 35 – 9 PERE VIVES JUVENIL BQ

[Img #10768]Primer partit de la temporada de les Juvenils del Pere Vives i primera victòria a casa del Bàsquet La Granada.

Des de l’inici, el partit va estar clarament dominat per les noies d’Igualada, els ràpids contraatacs i la defensa intensa van permetre obrir una escletxa en el marcador i arribar a la mitja part amb un clar 5-22.

La segona meitat va ser una rèplica de la primera: gran intensitat igualadina i baix encert de les jugadores Locals. El Bàsquet La Granada va col·locar una defensa zonal que va dificultar l’atac del Pere Vives però, tot i així, el partit es va acabar amb un clar i merescut 9-35.

Van jugar pel Pere Vives: Clara Rodríguez (2), Mireia Solé(8), Aina Enrich(2), Mireia Sánchez(12), Míriam Cruz(2), Ari Sanz(4), Cláudia Marsal(3) i Carla Vallès(2).

El proper partit serà el dissabte 9 de novembre contra l’Escola Pia.

CAMPIONAT COMARCAL DE BÀSQUET INFANTIL FEMENÍ

Informa Marc Custodi – Entrenador de l’equip

IES Joan Mercader 14 – 52 Infantil Femení BQ

Partit dominat clarament per les nostres jugadores en atac i defensa, que s’han imposat en tots els quarts sense donar opcions a les rivals. Sembla que la velocitat en el joc aquest any serà la nostra principal arma, i destacar l’efectivitat en el percentatge de tir. Cal seguir treballant en defensa per poder competir contra els grans rivals que ens esperen.

El proper cap de setmana hi ha pont, fins el 9 de novembre no hi torna haver partit oficial.

Han jugat pel PVV: L. Vilanova, S. Solé, M. Roldàn, N. Queralt, A. Morera, M. Balanguer, A. Junyent

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*