Inici Poliesportiu Els Eagles cauen a les semifinals

Els Eagles cauen a les semifinals

[Img #5230]Els Vilafranca Eagles no ho tenien gens fàcil per arribar a la final, a l’enfrontar-se al líder invicte de la lliga i gran favorit al títol, els Argentona Bocs a casa seva, però no seria el primer cop que els Eagles, amb tot en contra, guanyaven uns confiats Bocs en unes semifinals, en aquesta ocasió però, no va poder ser així.

Des dels primers moments els Bocs van poder imposar el seu alt ritme d’efectivitat i els vilafranquins poca cosa van poder fer, tan sols en la segona meitat el partit es va igualar una mica, però tot i això l’avantatge agafada en els dos primers quarts va posar el partit molt a favor dels Bocs, que anaven a la mitja part amb un clar 35-6, després d’haver encadenat una gran sèrie de jugades amb el quarterback Ismael Cruz i els corredors Elías Ramírez i Ignasi Blanca com a protagonistes, que culminaria aquest darrer amb una cursa de tres iardes a falta de mig minut per arribar al descans.

Els vilafranquins, conscients de la dificultat de remuntar el partit, van sortir del vestidor amb un altre mentalitat i alliberats de pressió van realitzar un gran joc en la seva primera possessió, que els feia creuar el camp fins arribar a escassos metres de l’anotació. Un cop allà l’intent d’efectuar una passada de touchdown d’Ismael Cruz acabava sent interceptat, desbaratant una clara ocasió del equip de Joan Pere Bejarano, que encara disposaria d’un parell més de clares ocasions de touchdown, que no arribarien a materialitzar, tot i la millora defensiva dels Eagles a la segona meitat, on s’aconseguia aturar els Bocs en alguna ocasió, obligant-los a xutar, o fins i tot s’aconseguia un sack d’en Xavier Mestre sobre l’esmunyedís quarterback local.

Aquest diumenge és el torn dels Júniors que intentaran guanyar la semifinal als també favorits Pioners a casa seva, per aconseguir arribar a la gran final júnior i sènior que es jugaran el dissabte 16 de març al camp de la Barceloneta.