Inici Futbol Els de Can Titó perden una bona oportunitat a casa contra el...

Els de Can Titó perden una bona oportunitat a casa contra el Sant Vicenç

Després de dos empats consecutius ha arribat la primera derrota com a local del Can Titó i ha estat contra el Sant Vicenç CFS que sense fer cap cosa de l’altre món s’ha endut els tres punts de Vilanova.

A la primera meitat, els vilanovins van començar amb molta força. De seguida van aconseguir el control del partit i van tancar al rival a la porteria. Començaven a arribar les ocasions, però com és costum en aquest inici de temporada es van desaprofitar i fallar una darrera l’altre. Tot i així els locals es van avançar al marcador i en el minut 13 guanyaven 2 a 0. En un minut els visitants van empatar el partit en dues de les poques ocasions que van tenir abans que arribés el descans.

La segona meitat començava amb un 2 a 2 al marcador i tal i com havia anat la primera part, tot feia pensar que el locals acabarien guanyant el partit, però no va ser així. Els de Sant Vicenç van confiar en les seves possibilitats i van lluitar cada pilota com si fos l’última i a falta de 8 minuts, van marcar dos gols que els van posar per davant al marcador 2 a 4.

A partir d’aquest moment els locals van voler fer el que no havien fet en tot el partit però ja era massa tard i els visitants estaven molt còmodes i amb molta més empenta i concentració.
Amb aquesta derrota l’equip del CFS Vilanova s’allunya més de les posicions  capdavanteres i es situa a mitja taula, més a prop de les últimes posicions que de les primeres.

Van jugar per l’equip inicial:  Ivan, Torralba, Miki, Edu i Kim. També Vicenç, Ferran (1), Jesús, Regis, Hita (1) i Mario (1).